Nieuws - Onverwacht mooi weer, goede wedstrijd, verdiende overwinning! - JO16-1

27 januari 2020

Uit in Hoorn bij Always Forward O17-1. Zoals de naam van de club al zegt: vaak de lange bal naar voren.  AFC stelde daar goed combinatievoetbal tegenover en zo werd het een aantrekkelijke en sportieve partij voetbal. 

De eerste 10 minuten zag het er veelbelovend uit met direct al 2 aardige kansen voor ons, maar een makkelijk gekregen vrije trap op zo'n 22 meter van onze goal werd uiterst fraai in de kruising geschoten : onverwacht 1-0 achter dus. AFC zocht direct weer de aanval en ging ook goed door met storen in hun laatste linie. En 5 minuten later was het de opkomende Julian die een goede voorzet gaf waarna Milos goed voor zijn man kwam en de 1-1 binnentikte. Daarna ontstonden er een paar goede doelkansen maar of we kopten mis of net naast, of de binnenkant paal stond in de weg ( na een mooie actie en schot van Simao), daarna nog een keer paal, of de keeper lag voor de bal.... Maar het was na een half uur toch Simao die met zijn 3e corner op rij rechtstreeks de 1-2 binnenschoot. Geluk moet je afdwingen! Rust.

De 2e helft startten we weer goed en het was snel 1-3 toen Milos de zoveelst vrije trap die we kregen, die goed werd genomen door Didier, raak kopte. Nu doorgaan. Maar we werden slordig, gingen vaak net te lang met de bal lopen en het veldspel werd minder. Wel werd het 1-4 na weer zo'n vrije trap van Didier, waar nu Philippe zijn hoofd tegen aan zette. En 10 minuten voor tijd, toen er na 20 minuten gerommel weer een paar goede combinaties werden opgezet, scoorde Simao de 1-5.

Always Forward bleef het proberen en een afstandschot beukte buiten bereik van Flemming de onderkant lat. En 2 minuten voor tijd scoorden zij uit een aanval toch de 2-5. De 3 punten gingen mooi mee naar Amsterdam.

Wie deden het: Flemming, Didier, Aram, Edward, Julian ( Man-of-the-Match), Pieter (65e min. door Eran), Job, Jan (60e min. door Sander), Philippe ( 1 maal), Simao ( 2 maal; 70e min. door Guus), Milos ( 2 maal). Op de volle bank de geblesseerden: Benjamin, Davy, Liam, Max. Afwezig Matthijs. Met dank aan de invallers Jop en Philippe. En gelukkig dat Eran en Sander( na 1 vol jaar zonder voetbal/training vanwege blessure) weer minuten hebben gemaakt. Kijken hoe de reactie is deze week en op naar de volgende tegenstander:

as. zondag thuis tegen koploper De Dijk O17-1, aanvang 11.00 uur. En voor ZATERDAG 29 febr. staat er een bekerwedstrijd op het programma, thuis om 11.00 uur tegen Argon O17-1 ( 2e divisie!).

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site