Nieuws - Eerste voorjaarskompetitiewedstrijd:0-0 maar helaas weer blessures! - JO16-1

21 januari 2020

Thuis tegen onze rivaal uit Haarlem: DSS O17-1. Zij werden achter ons 5e in de najaarscompetitie van de hoofdklasse en mochten niet doorgaan naar de "promotiepoule" waar wij als nr. 4 ons eigenlijk hadden geplaatst. Maar omdat onze O17-1 zich daar ook voor had geplaatst mochten wij daar reglementair niet ook in gaan spelen en dus mocht nr. 5 erin. Alleen werd dat de nr. 5 uit de andere poule. Heel jammer dus voor DSS.

Wij hadden de vorige 2 wedstrijden gewonnen, dus waren zij nu op revanche uit.

Het werd een gelijkwaardige,  spannende wedstrijd die in 0-0 eindigde waar het ook 2-2 had kunnen zijn.

De eerste helft was AFC de iets betere ploeg maar we kwamen jammergenoeg niet tot scoren ondanks lekker aanvallend voetbal.

Na de rust ging DSS met meer drive de duels aan en kwam de wedstrijd in evenwicht met overigens weinig scoringsmogelijkheden.

En de pech sloeg  bij ons toe: Davy, net terug van 4 weken blessureleed,  bleek al voor rust, na een rare verstapping wederom zijn hamstring te hebben verrekt en moest er 5 minuten na rust al uit. Een kwartier later viel Benjamin op zijn schouder na een onschuldig duel en brak daarbij zijn sleutelbeen. Dus zowel Jan als Eran, beiden nog kampend met een blessure maar wel alweer voorzichtig meegetraind en op de reservebank ( alleen invallen als het echt nodig zou zijn.....), moesten  invallen om de 11 compleet te maken. We speelden al met 2 "gast"spelers : Job uit de O17-2 en Wik uit de O16-2 die het prima deden!

 DSS werd nu wel de bovenliggende ploeg en we ontsnapten  2 keer bij open kopkansen en Guus hield ook bij andere schoten gelukkig de 0.

Al met al was een gelijkspel over de hele wedstrijd gezien terecht.

Wie deden het: Guus, Didier, Davy (45e min.door Jan), Aram ( Man-of-the-Match), Benjamin ( 55e min.door  Eran), Job, Edward ( 40e min. door Simao), Matthijs, Julian, Milos, Wik. Res. keeper Flemming. Geblesseerd op de bank Sander, Liam. Afwezig: Pieter, Max(?). Volgende week uit naar Hoorn tegen Always Forward O17-1, aanvang 14.30 uur. En maar hopen dat we 11 fitte spelers hebben....

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site