Nieuws - Snipperdag?? - JO16-1

15 december 2019

Na de prima wedstrijd die we jl. woensdag speelden was het vandaag een heel ander verhaal...... We begonnen sloom,slap en ongeconcentreerd tegen een zeer verdedigend Diemen dat steeds de lange bal hanteerde. En AFC stelde er weinig voetbal tegenover: met de wind mee toch steeds een peer naar voren i.p.v. combinaties over de grond, weinig goede balaannames en zwakke passing. Diemen brak 2 keer gevaarlijk door, maar de goal viel voor hen uit een vrije trap waarop 2 spelers helemaal vrij konden inlopen, de bal maar half geraakt maar helaas: Guus liet de bal door de handen/benen glippen, 0-1 dus.  En in het eerste half uur kreeg Diemen nog 2 grote kansen maar ze scoorden daaruit niet..

Deed AFC dan helemaal niets? Dat ook weer niet, maar de echte scherpte was er niet. Wel kregen we in het laatste kwartier voor rust een paar goede kansen, maar de bal werd na goede kopballen van Philippe tot 2 keer toe van de lijn gehaald. En een prachtige vrije trap van Aram ging via de buitenkant kruising jammergenoeg naast. En terwijl de bank helemaal vol zat met geblesseerde spelers (6 man) moest Edward al na een half uur gewisseld worden . Dat kon er ook nog wel bij.

Het zou in de 2e helft een stuk beter moeten om de wedstrijd te laten kantelen. Maar voordat we wakker waren stond het via een lange bal en zwak verdedigen op rechts al snel 0-2 en een kwartier later zelfs 0-3. En jawel binnen 5 minuten daarna 0-4.......

Daarna, ook Matthijs moest eraf en dus ging reserve keeper Flemming in de spits erbij (Davy en Philippe bleken ook niet meer helemaal fit maar we hadden geen vervangers meer dus doorworstelen tot het eindsignaal) waardoor onze voorste linie nu werd gevormd door 2 keepers, want Lukas speelde al vanaf het begin voorin.

En AFC maakte met nog een kwartier te gaan via een afstandschot van Benjamin, waar de Diemen keeper hetzelfde overkwam als bij ons met die eerste tegengoal: 1-4. En 5 minuten erna een splijtende pass op Milos, die zijn man uitkapte en de 2-4 binnenschoof. Opeens was er weer geloof en voetbal waardoor er kansen kwamen. Een handsbal in de 16 leverde een penalty op: Milos 3-4, met nog 7 minuten op de klok!

Alles naar voren en bijna was het na de mooiste tiktak aanval van de dag en dito voorzet, de zweefduikende Lukas die de 4-4 had binnengekopt. Nog een hectische situatie in de 16 van Diemen, maar het gelijkspel werd niet bereikt. Al met al een teleurstellende laatste kompetitiewedstrijd van deze herfst poule.

Wie deden het: Guus, Didier, Aram, Edward ( 30e min. door Julian), Benjamin ( 1 maal; Man-of-the-Match), Pieter, Davy, Lukas, Philippe, Matthijs ( 60e min. door Flemming), Milos ( 2 maal). Op de bank de geblesseerden: Eran, Jan, Liam, Max, Sander, Simao .

En nu maar kijken welke 11 er as. zondag 22 dec. de bekerwedstrijd bij Purmerend gaan spelen...... Wel trainen di. en do. as!!

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site