Nieuws - Mooie wedstrijd. Topresultaat! - JO16-1

12 december 2019

Op deze woensdagavond wedstrijd zat het,  in tegenstelling tot de voorgaande zondagwedstrijd,  nu mee voor ons en had onze tegenstander DSS het nakijken. Maar er werd ook heel goed gespeeld door AFC . Zowel wij als DSS hadden een aantal invallers maar beide ploegen gingen er vol voor, en in het eerste half uur deden de teams niet voor elkaar onder. Alleen was AFC met iets meer balbezit zeer efficient in het benutten van kansen.

Er werd door ons uitstekend gecombineerd, de linies sloten goed op elkaar aan en ook de omschakeling bij balverlies was vandaag helemaal in orde. Na 13 minuten was het de mee opgekomen Didier die na een mooie aanval de bal uit de rebound inschoot 1-0.  DSS speelde ook vol op de aanval en kreeg in deze fase zeker 3 grote mogelijkheden , maar keeper Flemming was vandaag in grootse vorm en hield de nul.

En daar ging AFC weer:  Milos werd met een steekpass alleen voor de keeper gezet, maar hij had net teveel tijd nodig en scoorde niet. Dat zinde hem niet en een paar minuten later zette hij zoveel druk op een van de DSS verdedigers in de 16, dat hij de bal veroverde, de achterlijn haalde en teruglegde op de inkomende Philippe die de 2-0 binnenschoot.

DSS zette weer aan en schoot na een goede aanval op de lat...... pech voor hen dus, geluk voor ons. En nog voor rust was het Matthijs die, na weer een fraaie aanval de 3-0 op het bord bracht. Wat een weelde.

Na de rust was het na 10 minuten door Milos snel 4-0 waarna het eigenlijk niet meer fout kon gaan. Maar DSS bleef met veelal de lange bal van achteruit toch gevaarlijk en was een aantal keren op weg om te scoren. Maar onze laatste linie was onder leiding van Edward en natuurlijk keeper Flemming goed op dreef en kon het gevaar steeds op tijd indammen.

Wij moesten vanwege blessures wel 4 man wisselen, waardoor onze reservekeeper Guus zelfs als speler in het veld moest. Zo'n 6 mimuten voor tijd scoorde DSS een mooie goal, maar onze Guus deed 2 minuten daarna zijn ding: scoren ( na de 3e assist van Milos!), en de eindstand 5-1 was bereikt.

Door dit resultaat hebben we de 4e plaats op de ranglijst veilig gesteld en dat is een geweldige prestatie van dit jonge team in deze hoofdklasse. 

Wie deden het: Flemming ( Man-of-the-Match), Didier ( 1 maal), Edward, Aram, Benjamin, Joshua, Davy ( 65e min. door Guus: 1 maal ), Julian ( 40e min. door Pieter), Philippe ( 1 maal; 55e min. door Job), Matthijs ( 1 maal; 40e min. door Eli), Milos ( 1 maal). Geblesseerd op de bank Liam en Max. Afwezig (geblesseerd) Eran, Jan, Sander , Simao. Rob dank voor het vlaggen.

as. Zondag thuis de laatste kompetitiewedstrijd tegen SV Diemen O17-1, aanvang 11.00 uur. De week erna uit voor de beker naar Purmerend O17-1, aanvang 11.30 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site