Nieuws - Van je fouten moet je leren..... - JO16-1

8 december 2019

 

Incasseren heet dat. Vandaag kregen we een stevige tik van Abcoude Zon O17-1: het werd 5-0 op deze winderige zondag tegen de nr. 3 van de ranglijst.

In de eerste helft speelde AFC zeker niet slecht en het was onverwacht dat na een kwartier , na slecht verdedigen bij ons,  opeens de 1-0 viel. En 10 minuten later nog zo'n moment waarbij onze laatste linie wederom niet vrijuit ging en het was 2-0. Efficient heet dat en dat was Abcoude vandaag.

Vlak voor rust met een mooie vrije trap sloeg Abcoude nogmaals toe:  bal in de kruising, 3-0.

Dit terwijl ons veldspel heel behoorlijk was, alleen echte grote kansen konden we niet creëren. Het bleef bij een paar mogelijkheden uit goed aanvalsspel.

Helaas hebben we de laatste weken ( voor sommige spelers al maanden....) met blessures te maken, waardoor het "roeien met de riemen die we hebben" is. Ook nu moest Simao naar de kant met knieklachten en kwam in de 2e helft ook reservekeeper Flemming nog als spits in het veld. Meer wissels hadden we niet.....

Na rust probeerden we natuurlijk om dichterbij te komen maar het was weer een snelle uitbraak van Abcoude die na 12 minuten de 4-0 op het scorebord bracht en toen was de wedstrijd wel gespeeld.

Hopelijk hebben we van de laatste paar wedstrijden nu geleerd dat we slimmer en goed georganiseerd moeten spelen om opgewassen te zijn tegen de met name fysiek sterkere O17 ploegen. Kop op mannen. Nog 2 wedstrijden tot de winterstop!

Wie deden het: Guus, Didier, Liam, Aram, Benjamin, Edward, Davy ( Man-of-the-Match), Julian, Simao ( 40e min. door Pieter), Matthijs (65e min.door Flemming), Milos. Op de bank: de geblesseerden Eran, Jan, Sander ( geblesseerd thuis Max).

Woensdag 11 dec. as. komt DSS op bezoek, aanvang 18.30 uur. En zondag 15 dec. as. komt Diemen op bezoek, aanvang 11.00 uur.

Daarna  op zondag 22 dec. nog een uitwedstrijd voor de beker bij Purmerend, aanvang 11.30 uur.

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site