Nieuws - Het zat er niet in vandaag! - JO16-1

25 november 2019

Thuis tegen de nr. 3 van de ranglijst DCG O17-1 werd het een spannende wedstrijd waarin DCG het meeste balbezit had en AFC moeilijk tot combinaties kwam, mede door de druk die DCG op de speler met de bal zette. Het was een beetje "schaakvoetbal" en voor beide doelen gebeurde er niet heel veel.

Toch waren de beste kansen in de eerste helft om tot scoren te komen voor AFC, maar het was DCG dat uit een counter plotseling de 0-1 maakte.

AFC probeerde met veel lange ballen op hun helft te komen maar dat werd door de DCG defensie goed opgelost. Tot vlak voor rust Didier , na een mooie pass van Liam, uitstekend doorging en vanaf de achterlijn strak voortrok waar Milos snel opdook en fraai de 1-1 binnentikte.

Na rust hetzelfde beeld met nu wel iets meer druk en combinaties door AFC, maar DCG bleef ook goed spelen en kreeg een enorme kans na een flitsende aanval over links die gelukkig voor ons werd overgeschoten..... Ook AFC had , na  zwak uitverdedigen bij DCG, een grote kans maar ook die werd niet benut.

En na 30 minuten was het , na slordig balverlies in het middenveld,wederom een lange bal van DCG op hun snelle spits waar wij geen antwoord op hadden en het stond 1-2. Met man en macht probeerde AFC in de laatste 10 minuten nog gelijk te maken maar de toch wel verdiende "remise" werd niet gemaakt. Jammer.

Wie deden het:Guus, Didier ( Man-of-the-Match), Liam, Aram, Benjamin, Pieter, Davy ( 55e min. door Edward), Julian, Simao ( 65e min. door Matthijs), Ties, Milos ( 1 maal). Op de bank : Flemming (res. keeper) en de geblesseerden: Eran, Jan, Max, Sander.

as.Woensdag 27 nov. uit bij DCG de return, aanvang 19.30 uur.  En zondag 1 dec.  thuis tegen ZSGO, aanvang 11.00 uur

 

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site