Nieuws - Dat zijn 9 punten verzameld in 1 week!! - JO16-1

17 november 2019

 

 

Na de woensdagwedstrijd alweer onze 3e kompetitiewedstrijd deze week, uit bij Diemen O17-1. Wel op zaterdag nog 2 afmeldingen maar gelukkig ook een herstelde speler terug, waardoor we toch 2 wissels hadden. En natuurlijk onze reserve keeper....

Voor de wedstrijd kregen we de tip om vooral geen rare dingen te roepen in het veld omdat de scheidsrechter van dienst dan snel geel zou uitdelen. Dus gewoon lekker voetballen en mondje dicht. 

AFC speelde met veelvuldig balbezit op de aanval maar echte grote kansen kwamen er niet mede omdat Diemen stug verdedigde. Na 25 minuten viel Max vervelend op zijn hand en moest helaas met veel pijn ( gebroken pols?) gewisseld worden. Simao was zijn vervanger en die scoorde niet lang daarna uit een klutssituatie de 0-1  En even later was er weer zo'n rommelig gewoel in de 16 bij Diemen en daaruit tikte Eli de 0-2 binnen. En vlak voor de rust na een schitterende aanval maakt Milos de verdiende 0-3.

We speelden toen al tegen nog maar 10 spelers van Diemen omdat een van hen verkeerde dingen riep over AFC spelers en ook nog tegen de scheidsrechter. En dat werd 2 keer geel, dus rood. Bij  AFC viel vlak voor rust ook Matthijs verkeerd op zijn hand en met een vinger uit de kom moest ook hij wisselen. Daarvoor kwam de niet helemaal fitte Davy in het veld die vanwege die hamstringklacht ook  het einde niet haalde waardoor reserve keeper Guus het laatste kwartier nog in de spits ging spelen.

AFC speelde na de rust geconcentreerd verder en  de score werd regelmatig opgevoerd met een hattrick door Simao en als laatste de goal van Guuske! Eindstand 0-8.

Wie deden  het: Flemming, Didier ( Man-of-the-Match), Liam, Aram ( 1 maal), Matthijs ( 41e min door Davy; 65e min. door Guus: 1 maal), Edward, Pieter, Julian, Max (25e min. door Simao: 3 maal), Eli ( 2 maal), Milos ( 1 maal). Geblesseerd op de bank: Eran, Jan, Sander. Afwezig (ziek) Benjamin.

Hopelijk as. zondag wel 11 man fit genoeg om te spelen want dan komt de nr. 3 op bezoek nl. DCG O17-1, aanvang 11.00 uur. En de woensdag erna direct de return uit bij hen....aanvang 19.30 uur.

 

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site