Nieuws - Genieten van wervelend spel! - JO16-1

14 november 2019

Weer op een woensdagavond (met een krappe selectie),  thuis de return (inhaal kompetitie) tegen Zeeburgia O17-1. Het werd een prachtig schouwspel in de eerste helft. Twee teams die voor de aanval wilden gaan, met AFC meer in balbezit, maar uitstekend tegenspel door Zeeburgia.

Een heel snelle voorsprong door Max in de tweede minuut. Daarna duurde het tot de 35e minuut , met oogstrelend spel dat wel , voor de tweede goal viel. Door Milos na de zoveelste "Ajax-achtige" combinatie-aanval. Ruststand 2-0.

De tweede helft van deze sportieve wedstrijd onder uitstekende leiding leverde binnen 10 minuten de 3-0 op door een slimme vrije trap van Ayoub..En AFC bleek er zin in te hebben want er werd goed vrijgelopen en ook in de duels gaf iedere speler 100 procent.  Julian maakte er 4-0 van. Daarna kwam Zeeburgia, dat zich nog niet neerlegde bij deze stand een aantal keren gevaarlijk door, maar ook onze laatste lijn stond als een huis. Uiteindelijk viel de overwinning wat ruim uit via Didier, nogmaals Milos en een beetje gelukkig via Julian de 7-0. Het was een genot om deze wedstrijd te zien. Komplimenten aan beide ploegen die er zo'n mooi schouwspel van maakten. 

Wie deden het: Guus, Didier ( 1 maal), Liam, Aram, Benjamin, Pieter ( Man-of-the-Match), Davy ( 50e minuut door Matthijs), Julian ( 2 maal), Max ( 1 maal), Ayoub ( 1 maal), Milos ( 2 maal). Flemming ( res. keeper). Geblesseerd op de bank Eran, Jan, Simao. Afwezig: Edward(ziek), Sander.

Op naar zondag as. uit bij SV Diemen O17-1, aanvang 12.00 uur .

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site