Nieuws - Alles gegeven en...... - JO16-1

11 november 2019

Uit bij DSS O17-1 werd een zware wedstrijd voor onze O16-1. Sterke ploeg, stevige jongens , goede keeper en een paar hele snelle spitsen. Maar we weten dat in deze hoofdklasse we dit soort tegenstanders moeten bestrijden. En dat was vandaag te zien!

Vanaf de eerste minuut werd er in alle linies strijd geleverd door de beide teams. Afwisselend goede korte combinaties en ook de lange pass. Kopduels en blocktackles, het werd een pittige wedstrijd met alles erop en eraan. En AFC stond zijn mannetje. Een vroege penalty in ons voordeel werd door Milos binnen geschoten en zo'n voorsprong geeft natuurlijk extra power. Veel kansen kregen we niet maar zeker 3 hele goede mogelijkheden waarvan er  best wel 1 in had gemogen. Maar ook DSS kreeg zijn mogelijkheden en ook hen lukte het niet tot scoren te komen.

Na de rust werd DSS sterker en AFC moest alle zeilen bijzetten. Na 20 minuten kreeg een DSS speler rood van de scheidsrechter en hadden wij een man meer op het veld. Maar DSS zette er nog een tandje bij en ze scoorden via een snelle uitval de 1-1. Ze zakten niet in maar bleven aanvallen en kregen nog 2 aardige kansen die er gelukkig voor ons niet ingingen. En omdat er nu meer ruimte lag op hun helft kwam AFC er ook een paar keer heel gevaarlijk door, en 10 minuten voor tijd bracht Max, na een fraaie pass van Pieter, de 1-2 op het scorebord.

Konden we het vasthouden? Jawel en in de laatste minuut deed Max het nog een keer: een tegen een, versnellen en net voor de uitlopende keeper met zijn teen de bal een tikkie: 1-3!  Proficiat met deze zwaar bevochten overwinning. 

Wie deden het: Flemming, Aram, Liam, Didier, Matthijs, Edward ( 41e min. door Pieter), Ahmed, Julian ( 55e min. door Davy), Max ( 2 maal; Man-of-the-Match), Simao ( 41e min. door Benjamin), Milos (1 maal), Guus (res.keeper). Geblesseerd op de bank: Eran. Afwezig : Jan, Sander.

as. Woensdag 18.30 uur thuis de return tegen Zeeburgia. En as. zondag uit om 12.00 uur bij SV Diemen.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site