Nieuws - Een heel andere wedstrijd..... - JO16-1

31 oktober 2019

Woensdag 30 okt. uit bij KHFC O17-1, aanvang 18.30 uur...... Sommigen hadden een schoolexcursie, anderen kwamen pas om 17.00 uur uit school....Dus van een goede voorbereiding en w-up zou wel niet veel terecht komen, maar met de files onderweg viel het mee en we hadden  voldoende spelers om mee te beginnen.

Het werd de eerste helft echter "geen" wedstrijd.....

We hadden zondag thuis tamelijk onverwacht maar knap van ze gewonnen, dus je kon een scherp KHFC verwachten die revanche wilden nemen.

In de eerste 10 minuten deden we nog aardig mee, met zelfs een levensgrote kans om op voorsprong te komen, maar hun keeper redde de 1 op 1 situatie.  In de tegenaanval die volgde was het meteen raak voor de Koninklijke : wij stonden erbij en keken ernaar, 1-0.

En 5 minuten later liepen ze weer zo door onze verdediging heen en hoppa: 2-0. Hun 3e goal rook naar buitenspel maar werd goedgekeurd en toen was er nog geen half uur gespeeld!

AFC werd overlopen door een feller, slimmer en sneller spelend KHFC, dat in alle linies zeer effectief speelde. Even later stond het 4-0 en met nog een bal op de paal en een redding op de doellijn liep de score gelukkig niet nog hoger op en haalden we zo het rustsignaal ( en ik moest erg denken aan de eerste helft die Ajax tegen Feijenoord speelde.....). 

Oppeppen de boel, wissels erin ( ook omdat er 2 spelers een blessure hadden opgelopen) en laten zien dat we beter konden.

Het werd weer een wedstrijd . AFC nam nu veel meer initiatief en begon te voetballen. Na een kwartier scoorde de opstomende Aram de 1-4 en een 2e treffer hing in de lucht. Jammergenoeg viel die niet en bij weer een corner voor KHFC was het na matig verdedigen van onze kant helaas te snel 5-1. Toen zakten we weer weg en de eindstand werd 6-1. Een stevig pak slaag dus op deze doordeweekse avond.

Wie deden het: Guus ( 55e min. blessure, door Flemming), Didier, Liam, Davy ( 41e min. door Aram: 1 maal), Eran ( 41 e min blessure, door Benjamin), Edward, Pieter ( Man-of-the-Match), Matthijs, Simao ( 41e min. blessure, door Julian), Milos, Max.  Geblesseerd op de bank Jan.

as. Zondag 3 nov.  uit bij Zeeburgia O17-1, aanvang 14.00 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site