Nieuws - Wat een wedstrijd!! - JO16-1

28 oktober 2019

Onze 3e kompetitiewedstrijd tegen KHFC O17-1 werd een echte topper. Twee heel goed voetballende ploegen die niet onderdeden voor elkaar.

AFC was in de eerste 25 minuten het meest aan het jagen en kreeg een paar kansen, of bijna kansen. Maar het was of net niet de goede eindpass, of buitenspel.
Het laatste kwartier was het juist  KHFC dat meer aan de bal was en ons terugdrong en na een snelle uitbraak waarbij wij niet goed omschakelden, scoorde onze tegenstander fraai de 0-1. Dat was voor ons het sein om weer gas te geven en vlak voor de rust brak Milos door,  werd door de uitlopende keeper omver gelopen: penalty. Hij nam hem zelf en: 1-1. Rust.

De tweede helft bleef het niveau hoog en AFC scoorde in de 10e minuut door Benjamin de 2-1. En een paar minuten later viel uit een hoge vrije trap van Julian, waar de KHFC keeper zich op verkeek, de 3-1.

Dat was voor de "Koninklijke" de aanzet om de druk op te voeren en  wij kregen het moeilijk. Ook zij kregen kansen en een penalty na een duwfout, maar Guus redde schitterend!  En met nog een kwartier te gaan  viel aan de kant van KHFC een 2e gele kaart waardoor zij met 10 kwamen te staan. 

Na een prima aanval met dito voorzet kwam Max in voor zijn verdediger en scoorde de 4-1.

KHFC bleef druk zetten en scoorde vlak daarna de 2-4 met nog 5 minuten op de klok. Gelukkig hield AFC stand en sloot deze topwedstrijd met winst af.

Na afloop was het dubbelfeest want Aram ( hiep hiep hoera) was jarig geweest en trakteerde op lekkers .

Wie deden het: Guus, Benjamin ( 1 maal), Edward, Aram, Didier ( Man-of-the-Match), Joshua ( 50e min. door Eran), Pieter, Julian ( 1 maal; 75e min. door Davy), Simao ( 41e min. door Max: 1 maal), Matthijs ( 41e min. door Liam), Milos ( 1 maal). Geblesseerd op de bank Jan en Sander. Op vakantie Flemming.

En as. woensdag 30 okt. de return , uit in Haarlem , aanvang 18.30 uur...

Zondag 3 nov. uit bij Zeeburgia O17-1 om 14.00 uur.

 

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site