Nieuws - Verdiende overwinning! - JO16-1

21 oktober 2019

Onze 2e kompetitiewedstrijd in de hoofdklasse, uit bij ZSGO/WMS O17-1.

AFC startte goed en het eerste half uur was het genieten van aanvallend voetbal. Er kwamen ook kansen maar het leverde maar 1 doelpunt (goede voorzet en rustig afgerond door Matthijs) op, mede door het goede keepers werk van de ZSGO doelman. Het laatste deel van deze eerste helft zakten wij wat weg en kwam ZSGO meer en meer op onze helft. En dat leverde na slap verdedigen ook nog de 1-1 op.

Dus moest er in de rust wel even wat peptalk gedaan worden en dan hoop je dat er de 2e helft weer beter zal worden gespeeld.

En dat was inderdaad het geval : met 3 wissels was er  nieuw elan en binnen 10 minuten werd het , na weer een mooie aanval en dito voorzet, 1-2 via kopbal door Milos.

 AFC zette door en kreeg 10 minuten later een terechte penalty. Milos schoot raak, 1-3.

En , na een rode kaart aan de kant van ZSGO, had AFC het niet moeilijk meer en kon de wedstrijd rustig uitspelen. Met nog een penalty ( weer Milos: hattrick) 1-4 en vlak voor tijd door Ayoub nog de 1-5.

Wie deden het:Guus, Didier, Edward, Aram, Philippe ( 41 e min. door Benjamin), Joshua ( hoera!), Pieter ( 41e min. door Ayoub: 1 maal), Julian ( 70e min. door Davy), Simao ( 55e min. door Eran), Matthijs ( 1 maal; 41e min. door Milos: 3 maal; Man-of-the-Match), Max. Op de bank geblesseerd Jan en Sander. Afwezig vanwege vakantie: Flemming en Liam.

Speciale vermelding, de voorspelling in de rust van grensrechter Gerard: "ik schat een 1-5 overwinning". Tsja....

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site