Nieuws - Jammer, maar compliment voor het spel! - JO16-1

13 oktober 2019

Thuis onze eerste wedstrijd in de hoofdklasse tegen Abcoude. Gelukkig kregen we op het laatste moment toch nog een scheidsrechter toegewezen, waarvoor dank, en kon de wedstrijd op tijd beginnen.

De eerste helft was AFC de bovenliggende ploeg. Met goed en gevarieerd voetbal drongen we Abcoude ver terug op hun helft en we kregen zeker 4 grote kansen tegen zij maar 1. Helaas scoorden wij niet en gingen we met 0-0 de rust in.

De vraag was of wij in de 2e helft het tempo konden volhouden en nog kracht voldoende hadden om weerstand te bieden aan het toch wel fysieke spel van onze tegenstander.

Na rust bleek al snel dat Abcoude meer druk ging zetten en dat wij daar problemen mee kregen. Onze opbouw werd minder goed. Te veel de "blinde" lange bal naar voren en ook in het middenveld kwamen we er minder aan te pas. Desalniettemin bleef het nog lang 0-0, mede door uitstekend keeperswerk van Flemming.

Maar halverwege de helft scoorde Abcoude met een fraai schot de 0-1. En daarna kregen ze nog een paar goede mogelijkheden die gelukkig voor ons geen doelpunt opleverden. En AFC had in het laatste kwartier toch ook nog de kans om te scoren, maar dat lukte net niet. Jammer dat we er geen punt aan hebben overgehouden, maar het was een echte wedstrijd van 2 aanvallende ploegen, sportief en spannend om naar te kijken. Met dank aan de uitstekende scheidsrechter en de stimulerende supporters langs de lijn. Op naar volgende week.

Wie deden het: Flemming ( Man-of-the-Match), Didier ( 65e min. door Matthijs), Aram, Liam, Benjamin, Edward, Pieter, Joshua ( 41e min. door Eran), Simao, Philippe (60e min. door Julian), Max. Geblesseerd op de bank Davy, Jan en Sander.

Volgende week uit bij ZSGO, aanvang wedstrijd 12.00 uur

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site