Nieuws - En dat is nummer 3! - JO16-1

6 oktober 2019

Uit bij Dios O17-1 die ook hun eerste  2 kompetitiewedstrijden hadden gewonnen. In de w-up moest Davy helaas afhaken met een hamstringblessure, waardoor we dus toch weer krap in de fitte spelers zaten. Wel ging Eran vandaag zijn minuten pakken na een paar moeizame weken. Even afwachten hoe het zou lopen....

AFC startte voortvarend, kreeg in de beginfase al een paar kansjes en via een magnifieke actie van Simao stond het na 13 minuten 0-1. Ook daarna was het meeste balbezit voor AFC maar de eindpass was vaak niet goed , en als we wel doorkwamen stond hun keeper klaar en redde een paar keer knap.

Dios speelde op de counter en hun snelle voorwaartsen braken een paar keer dreigend door. Uit een zo'n counter werd het 10 minuten voor rust dan ook 1-1. Gelukkig herpakte AFC zich en 3 minuten voor rust scoorde Milos, na een mooie combinatie met Max de verdiende 1-2.

Na rust was de eerste grote kans voor Dios, maar die werd gelukkig voor ons gemist. Zij zetten nu eerder druk en dat bleek vandaag voor ons toch even lastig. Maar na een kwartier was het de opstomende Aram die zijn verjaardag een extra slinger gaf door de 1-3 binnen te schieten. En niet lang daarna was het  weer Simao, die na een tik-tak aanval over meerder schijven, de 1-4 binnenschoot. Hiermee was de sportieve wedstrijd gespeeld en hebben we de 3e overwinning binnen.

Wie deden het: Guus, Julian, Benjamin, Liam, Aram ( 1 maal), Pieter ( 41e min. door Eran), Edward, Max, Simao ( Man-of-the-Match; 2 maal), Matthijs ( 41e min. door Didier), Milos ( 1 maal; 70e min. door Flemming). Geblesseerd op de bank: Davy, Jan, Sander. Op naar volgende week, thuis tegen DCG O17-2, aanvang 11.00 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site