Nieuws - Daverende kompetitie start! - JO16-1

22 september 2019

Na eerst een minuut stilte ter nagedachtenis aan de vorige week doodgeschoten advocaat Derk Wiersum , wiens zoon bij Sp. Martinus speelt, begon voor ons de kompetitie tegen Sporting Martinus O17-1 .

En het werd een "walk-over". Vorige week had dit team bij AFC in de beker verloren (van onze Zon O17-2) en van die wedstrijd had ik de eerste helft bekeken waardoor onze jongens al een beetje wisten hoe deze tegenstander aangepakt kon worden. En dat lukte tamelijk goed. 

In de eerste 10 minuten werd er 2 maal fraai gescoord, waarna Sp.Martinus wel wat terug deed en bij ons 1 keer de lat raakte en nog een keer gevaarlijk was uit een corner en de bal maar net over ging. Maar dat waren eigenlijk hun enige wapenfeiten en AFC beheerste verder het spel, met goede combinaties, veel kansen  en scoorde tot aan de rust met regelmaat: 0-6.

De tweede helft was het de eerste 20 minuten een stuk minder: weinig combinaties, zwakke passing,hotseknotsvoetbal en maar 1 doelpunt. Sporting Martinus probeerde meer op de aanval te spelen maar onze laatste linie was vandaag de baas en keeper Flemming had niet veel te doen.

Het laatste kwart speelde AFC weer een stuk beter en de eindscore werd 0-11.  O.a. scoorde de 10 minuten voor tijd in de spits ingevallen reservekeeper Guus zijn goal, net als vorige week, nu met een intikkertje.... Niet te makkelijk gaan denken en geconcentreerd op naar volgende week. Dan spelen we thuis en komt DSS op bezoek. Aanvang 11.00 uur

Wie deden het: Flemming, Jules, Aram, Liam ( 1 maal), Benjamin, Edward ( 1 maal), Pieter ( 41e min. door Davy), Max ( 1 maal; 25e min. door Didier: 1 maal), Simao ( Man-of the-Match; 1 maal), Matthijs ( 2 maal; 55e min. door Max), Milos ( 3 maal; 70e min. door Guus: 1 maal). Geblesseerd op de bank Eran , Sander, Jan.

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site