Nieuws - Nu een heel ander verhaal! - JO16-1

15 september 2019

De 3e bekerwedstrijd, uit bij Diemen O17-2, die hun eerdere wedstrijden hadden verloren. Om door te gaan in het bekertoernooi was onze opdracht 3 punten pakken en veel goals maken. Dus van meet af aan op de aanval spelen met veel pressie op de tegenstander. Zo gezegd zo gedaan deze middag en dat liep uitstekend.

Na een kwartier goed en gevarieerd spel van ons op de helft van Diemen scoorde Simao met een prachtige wreeftrap de 0-1. En niet lang daarna was het de opgekomen Aram die binnenschoot; 0-2. SV Diemen kwam sporadisch over de middenlijn, maar uit een zo'n aanval eindigde een afstandschot bij ons op de lat. Gelukkig bleek dat het enige gevaarlijke moment in de eerste helft en vlak erna scoorde Didier na een mooie aanval de 0-3. En voor rust door Milos ook nog de 0-4.

Na de rust niet verslappen maar doorgaan was ons motto. En al snel werd er 0-5 en 0-6 (Simao en Benjamin) binnen geschoten. Daarna konden we wat wisseling van positie toepassen en ook dat leverde nog genoeg voetbal en kansen op. En doelpunten: 0-7,0-8,0-9 door Aram, Julian en Jan. En het slotakkoord was voor keeper Guus, die de laatste 10 minuten in de spits ging spelen. Hij nam vlak voor tijd een vrije trap, vanaf zo'n 22 meter snoeihard en geplaatst, waarmee het klinkend 0-10 werd. En door naar de volgende ronde!!

Wie deden het: Flemming, Guus ( 1 maal), Julian ( 1 maal), Didier ( 1 maal), Liam, Aram ( 2 maal), Benjamin (1 maal), Jan ( 1 maal), Edward, Pieter, Matthijs, Milos ( 1 maal), Max , Simao ( 2 maal).Geblesseerd op de bank Eran en Sander. Ziek afwezig Davy.

Volgende week zondag 22 sept. start de kompetitie, uit om 11.00 uur bij Sporting Martinus O17-1 in Amstelveen.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site