Nieuws - Dat was niet goed.....! - JO16-1

9 september 2019

Uit in het Noord-Hollandse Ursem speelden we vroeg in de morgen onze 2e bekerwedstrijd tegen Dynamo O17-1. En zoals verwacht waren het stevige, grote spelers waar we tegen moesten voetballen. Fysiek met wat trek en duwwerk maar dat kun je verwachten en het bleef sportiefsportief. De scheidsrechter liet veel toe, hoewel als wij dan een duwtje gaven floot hij wel vaker voor een overtreding dan aan hun kant....

Maar belangrijke conclusie van vandaag was dat wij niet ons beste voetbal speelden. Weliswaar kwamen we op 0-2 voor maar na een makkelijk gegeven penalty aan de thuisclub was de ruststand 1-2. En gezien de paar grote kansen die Dynamo had laten liggen mochten we blij zijn dat we niet met 3-2 achter stonden.

Onze passing was beroerd en de omschakeling bij balverlies schoot tekort. Ook was er te weinig slim vrijlopen te zien, al met al : matig spel.

Na rust startten we een stuk beter, maar helaas duurde dat maar een kwartier en toen werd het weer hotseklots. Wel 1-3 voor ons met nog een kwartier te gaan maar de tegenstander van vandaag wist ons, met lange ballen en een extra aanvaller erbij , te verschalken en scoorde 3-3 wat de eindstand werd.

Hopelijk een goede les voor ons en weer hard werken de komende weken om straks in de kompetitie goed voor de dag te komen.

Wie deden het: Flemming (41e min. door Guus), Didier ( 1 maal; 70e min. door Jan), Aram (60e min. door Max), Liam, Benjamin, Pieter ( 41e min. door Jan), Davy (blessure 15e min. door Edward), Simao (65e min. door Milos), Milos ( 22e min. door Matthijs 1 maal), Max ( 41e min. door  Eran), Julian ( 1 maal). Met dank aan de ondersteuning van de aanwezige supportersschare!

as.Zondag 15 sept. de 3e bekerwedstrijd UIT bij Diemen O17-2, aanvang 14.30 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site