Nieuws - Wederom een goede oefenwedstrijd! - JO16-1

1 november 2020

Dit keer tegen de Zon O17-2.

Het weer viel gelukkig erg mee en ook stonden er meer spelers klaar dan verwacht: Yannick, Arda en David waren wel ( voorzichtig)  inzetbaar. Daarbij hadden we DJ als invaller , waarvoor dank. De eerste helft liep heel goed qua veldspel en we kwamen op een 3-0 voorsprong terwijl er nog een handvol goede kansen waren om meer te scoren. Maar onze tegenstander wist met een paar razendsnelle counters ook 2 maal het doel te vinden.

Na de rust, wind tegen, kwam de O17 een paar keer gevaarlijk door, maar na een kwartier scoorden wij een fraaie goal en dat brak hun weerstand en daarna bleken wij ook konditioneel sterker. 

Door goed te blijven combineren, de ruimte te bespelen en door druk op de bal te zetten maakten we er nog 3 bij en gaven niks meer weg.

Lekker om nu eens wel door te gaan met doelpunten maken en  de organisatie te handhaven. "Lering ende vermaek"!

Wie deden het: Felix, Tijl, Kick, Nick, Vince, Stephan, Yannick, Ilias, Sem, Didier, Ian, Sierd, Arda, David. Volgend weekend ( waarschijnlijk op ZATERDAG) wordt er een soort mini-WK gespeeld door mixed teams, waarbij steeds een 2-tal spelers in een team komen. Kijk op de site voor de info.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site