Nieuws - 7 Klapper.... - JO15-1

8 april 2019

ZSGO op bezoek. Staan laag op de ranglijst dus er moet gewonnen worden..... Maar dat kan alleen als je zelf geconcentreerd en zonder onderschatting van de tegenstander de wedstrijd ingaat.

AFC startte voortvarend en al na 8 minuten scoorde Edward de 1-0. Nu doorzetten en dat resulteerde na een kwartier in de 2-0: weer Edward na een mooie voorbereidende actie van Max.

Daarna werd het rommelig van onze kant, het tempo zakte, te weinig combinatievoetbal en  ZSGO kreeg een enorme kans op de aansluitingstreffer, na slordig balverlies van ons. Maar gelukkig kon Didier op het laatste moment nog ingrijpen. Wel was AFC veelvuldig op de helft van de tegenstander, maar de belangrijke 3e goal viel pas vlak voor rust via de steeds dreigend spelende Max.

Een paar spelers bleken in de rust geblesseerd en konden niet meer verder. Maar met de 3 nieuwe mensen kwam AFC wederom goed uit de startblokken en, hoewel het weer even duurde, werd er nog 4 maal gescoord: eerst Max, daarna Milos, weer Max en vlak voor tijd nog een keer Milos. Ruime overwinning na een sportieve en qua niveau wisselende wedstrijd onder uitstekende leiding van de jonge scheidsrechter.

Wie deden het: Flemming ( Noah was ziek), Didier, Julian ( 35e min. Benjamin), Pieter ( 35e min. Jojo), Zia ( 35e min. Milos: 2 maal), Simao, Matthijs, Edward ( 2 maal), Max ( Man-of-the-Match; 3 maal). Op de bank de geblesseerden Jan en Sander. Volgende week de kraker uit tegen nr. 2 Abcoude, aanvang 10.00 uur. Daarna 2 weekenden vrij en zondag 5 mei weer kompetitie: thuis tegen Ijburg, aanvang 13.15 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site