Nieuws - Toch niet weer....pffff, gelukkig! - JO15-1

27 maart 2019

Uit tegen Swift de nr. 4, mooi weer, lekker veld waarop een aantal AFC-ers toch regelmatig uitgleden.....verkeerd schoeisel?

De wedstrijd: AFC speelde de 1e helft prima voetbal, creëerde veel mogelijkheden om te scoren, maar het verlossende eerste doelpunt viel maar niet. Na de winterstop is dat steeds het verhaal: kansen genoeg maar de bal belandt niet in het net bij de tegenpartij. 

Helaas , in de voorgaande wedstrijden, wel opeens bij ons . En dan loop je achter de feiten aan. Gelukkig kwam Swift vandaag er in de eerste helft nauwelijks aan te pas waardoor onze keeper niets te doen had. En dan: laatste minuut voor de rust, een vrije trap voor Swift die onze 16 in vliegt en jawel zij scoren......... Maar gelukkig voor ons was het buitenspel. Pfff. Rust dus 0-0.

De tweede helft liep voor ons met een beetje mazzel beter: binnen 10 minuten, na een goede aanval weer een grote kans voor Jojo, die echter tegen de keeper aanschoot, maar de terugstuiterende bal net nog een tikkie kon geven waardoor deze over de doellijn hobbelde: 0-1. Pffff.......eindelijk....

En vlak erna ging de ingevallen DJ met volle snelheid doorjagen op de keeper, die daardoor de bal verspeelde en DJ pakte dat kadootje rustig uit: 0-2. Geluk moet je afdwingen luidt het gezegde.

De fase daarna speelde AFC niet meer zo goed als in de eerste helft en Swift ging met meer risico  op de aanval te spelen. Zij kregen daardoor ook een paar behoorlijke kansen en waren dicht bij de aansluitingstreffer. Maar 20 minuten voor tijd nam Aram een vrije trap van ongeveer 35 meter en knalde die bal snoeihard laag in de verre hoek: 0-3. Wedstrijd gespeeld natuurlijk.

En vlak voor tijd , na een mooie actie , maakte Jojo zijn tweede goal. Eindstand 0-4 en dik verdiend!

Wie deden het: Flemming( de 0), Noah(res. keeper), Julian, Aram ( 1 maal), Liam, Benjamin, Jojo ( 2 maal; Man-of-the-Match), Zia, Pieter, Matthijs ( 55e min. door Simao), Max ( 45e min. door Didier: 1 maal), Milos ( 45e min. door Edward). Op de bank de geblesseerden: Jan, Sander. VRIJDAG 29 maart spelen we thuis een "interland" om 17.15 uur tegen het Japanse Minato. Zondag vrij. Volgende week zondag 7 april weer kompetitie: thuis om 13.45 uur tegen ZSGO. En de week erna, zondag 14 april, uit tegen (nr. 2 !!) Abcoude, om 10.00 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site