Nieuws - We mochten weer! - JO15-1

3 februari 2019

Na de laaannnge winterstop en januari weken met sneeuw en ijzel waardoor we ook niet konden trainen, stond er weer een kompetitie wedstrijd op het programma. Zouden ze het nog kunnen? Want zoals we in de eredivisie gezien hebben kunnen wedstrijden na zo'n "rust"periode heel anders uitpakken dan je verwacht....

KHFC op bezoek en die hebben een prima voetballende ploeg, dus AFC moest echt aan de bak. Gelukkig bleek , met name in de eerste helft, dat we een prima ploeg hebben. Gevarieerd voetbal, veel kansen, maar de eindpass of de afronding was steeds net niet goed. De koninklijke kwam niet echt bij onze 16 in de buurt dus het was wachten op een AFC treffer. Maar 10 minuten voor rust, na een verkeerde terugspeelbal op onze eigen helft en het uitglijden van Liam kreeg de spits van KHFC toch een grote kans om te scoren. Flemming gooide zich op het juiste moment voor zijn voeten en voorkwam zo de 0-1 achterstand.

En direct daarna, na opkomen van Didier die een mooie steekbal op Milos gaf scoorde hij de dik verdiende 1-0. Rust. De tweede helft begonnen we weer goed en binnen 10 minuten stond de 3-0 op het scorebord: eerst een voorzet van Matthijs op Milos die ala Van Persie de 2-0 binnentikte en even later scoorde Matthijs van buiten de 16 met een fraaie gekrulde bal in de kruiseing de 3-0.

Doorgaan zo denk je dan. En er kwamen nog een paar grote mogelijkheden, maar net als voor de rust kwamen we niet tot scoren, ook niet uit de 1 op 1 tegenover hun keeper.

En KHFC gaf zich nog niet gewonnen en ze kwamen steeds meer opzetten. Achterin werd het ook wat rommelig bij ons en 10 minuten voor tijd scoorde KHFC n amatig uitverdedigen met een afstandschot de 1-3. En zij roken hun kans.... Gelukkig stond Flemming paraat en bleef het hierbij.

Verdiende punten, maar met wisselend spel. Dus deze week dinsdag en donderdag goed trainen, met woensdagavond ook nog een oefenwedstrijd, om in het ritme te komen. En dan as. zondag uit bij Diemen de 2e kompetitiewedstrijd van dit jaar. Daarna duurt het tot 10 maart (!?)  voor we de volgende kompetitiewedstrijd gaan spelen.

Wie deden het: Flemming, Didier, Julian ( Man-of-the-Match), Liam, Benjamin, Jan ( 45e min. door Simao), Edward, Zia ( 55e min. door Arda), Max, Milos 2 maal, 55e min. door Max ), Matthijs ( 1 maal), Noah (res.keeper). Geblesseerd op de bank Jojo, Sander. Afwezig Aram.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site