Nieuws - Einde bekeravontuur..... - JO15-1

22 december 2018

Op de vroege zaterdagmorgen 22 dec. naar Jonathan in Zeist om daar de 2e knock-out wedstrijd in de beker te spelen. Gelukkig was iedereen ruim op tijd zodat we een uitgebreide w-up konden doen na de afgelopen trainingsvrije feestweek.

En de eerste helft speelde AFC een prima wedstrijd met een snelle 0-1 : Didier gaf een uitstekende dieptebal over de diagonaal naar Achmet die met een halve omhaal scoorde in de verre hoek.

Jonathan speelde nogal fysiek en van de scheidsrechter mocht er veel doorgaan. Van hun kant iets meer dan van onze kant...... Maar goed , dat kun je tegenkomen. Je moet het zelf gewoon goed doen op het veld.  Appeleren heeft geen zin: accepteren , doorgaan en de bal het werk laten doen.

Na zo'n 20 minuten gingen wij met teveel mensen, te gretig in de aanval. Even was er niet voldoende rugdekking en Jonathan scoorde met een snelle uitbraak na een goede individuele actie , gevolgd door een voorzet op maat de 1-1. Dat was een domper maar gaf ook de kracht van onze tegenstander aan.

AFC bleef zoeken naar de combinatie en 8 minuten voor rust was het Milos die vrij gespeeld werd, hij omzeilde de keeper en schoof de bal beheerst binnen:1-2. En vlak voor de rust weer een vloeiende combinatie aanval waaruit Sander tegen de onderkant lat schoot. Jammer want die extra goal hadden we verdiend.

De tweede helft begon voor ons weer goed en Simao kwam 1 op 1 met de keeper die goed redde.

Daarna bleek Jonathan fel en scherp en kwamen wij er niet echt meer uit. Grote kansen kregen ze niet, maar iedere keer werd de lange bal richting onze 16 erin gepompt. En daar hadden wij het moeilijk mee.

Nog 5 minuten te gaan dus het leek te gaan lukken, maar  weer werd er een vrije trap in de buurt van onze 16 tegen ons gegeven, waar weinig aan de hand was. En helaas voor ons draaide die bal via een stuiter in de verre hoek: 2-2.

En het was vlak daarna tijd. Dus penalties. En daarin was Jonathan heel koel, zij scoorden ze alle 5 en wij misten de 4e. Zij door, wij eruit.

Het was een heel spannende, echte wedstrijd geweest tussen 2 ploegen die elkaar niet veel ontliepen.

Nu winterstop en op dinsdag 8 januari de eerste training in het nieuwe jaar. Allemaal plezierige dagen toegewenst!

Wiededen het: Noah, Didier, Aram ( man-of-the-Match), Liam, Benjamin, Jan ( 35e min. door Zia), Edward, Dylan, Sander ( 35e min. door Simao), Achmet ( 1 maal), Milos ( 1 maal), Flemming ( res.keeper), Julian ( support, geschorst). Afwezig Jojo, Max, Matthijs.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site