Nieuws - En dat is nummer 9! Hoe doen ze dat.... - JO15-1

2 december 2018

Uit bij ZSGO, dat tot nu toe zeer wisselende uitslagen had. Onze 9e kompetitiewedstrijd en al 8 keer gewonnen. Kunnen we die reeks vandaag voortzetten?

Het antwoord kregen we op het grasveld in A'dam West. Met weer op het veld 2 van blessures herstelde spelers ( Simao en Liam) die zo aan hun wedstrijdritme  konden werken.

AFC speelde een mooie eerste helft waarbij het even duurde voor de 0-1 viel via een uitbraak van Zia die Milos alleen voor de keeper zette.

Ons veldspel was zowel verdedigend, opbouwend als aanvallend heel goed. En met de rust stonden we comfortabel op 0-3 via Jan uit de rebound en Matthijs na een onderschepping bij zwak uitverdedigen van ZSGO. 

 

De tweede helft begon met een grote kans voor Max om de 0-4 te scoren maar daarna kwam ZSGO wat meer in de wedstrijd, mede omdat wij teveel met de bal gingen lopen in plaats van te combineren. Natuurlijk zaten er weer goede aanvallen tussen maar Noah moest nu toch regelmatig optreden om een tegengoal te voorkomen. Hij deed dat voortreffelijk en zo hielden we ook vandaag weer de NUL .

 

Maar ook in deze tweede helft scoorden we 3 mooie doelpunten: Jan met een diagonaal schot zijn 2e, Max na een mooie combinatie met een effectvol schot onder de lat.

En reservekeeper Flemming werd het laatste kwartier in de spits geposteerd en jawel: hij scoorde met een mooi schot de 6e . Dikverdiende overwinning, de negende op rij!

 

Wie deden het: Noah, Didier, Aram, Liam ( 35e min. door Julian), Benjamin, Jan ( 2 maal; Man-of-the-Match), Edward ( 35e min. door Sander), Zia, Simao ( 35e min. door Max: 1 maal), Milos ( 1 maal; 55e min. door Flemming: 1 maal), Matthijs ( 1 maal). 

Zondag 9 dec as. de afsluiting van de eerste kompetitiehelft thuis, aanvang 11.00 uur, tegen de veel scorende ploeg van Abcoude ( 2e op de ranglijst).

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site