Nieuws - Het begon en eindigde heel "swift"... - JO15-1

25 november 2018

De huidige nr. 3 Swift op bezoek, die naar verluid best een goede ploeg hebben met een heel goede keeper, maar tot nu toe wisselende resultaten boeken.

Het begon heel "swift" want binnen 4 minuten was het 0-1 na een fout van Julian ( die zich daarna uitstekend herstelde  ) door de gevaarlijke nr.9 die mooi scoorde.

AFC was wel sterker dan Swift en had meer balbezit, maar onze tegenstander speelde goed gegroepeerd en hun verdediging zat er bovenop. Er kwamen wel een paar aardige mogelijkheden natuurlijk maar het duurde tot de  20e minuut toen Max de verdiende 1-1 binnenschoot.

Daarna nog een paar hachelijke situaties voor het Swift doel, waar hun keeper met een serie superreddingen zijn ploeg voor een achterstand behoedde. Maar vlak voor de rust , na een mooie aanval via de opkomende Didier, viel de enigszins gelukkige 2-1 voor ons , waarbij Matthijs de van de paal terugspringende bal via zijn knie in het net zag belanden.

In de rust gewaarschuwd dat we er nog lang niet waren in deze wedstrijd. En het geluk was nu aan de kant van Swift want na 5 minuten kregen ze een licht gegeven penalty: 2-2 dus. En aangezien we niet onze beste wedstrijd speelden was het afwachten hoe het zou verlopen. Gelukkig deden de invallers het heel goed en vooral voorin waren we heel alert. AFC had toch weer het meeste balbezit alleen echte kansen waren schaars.

Maar een kwartier voor tijd was de sterk spelende Max wederom doeltreffend en scoorde de 3-2. En het werd nog mooier want invaller Davy tikte "swift" daarna  de 4-2 binnen. Weer een mooie teamprestatie na een sportieve en spannende derby.

Wie deden het: Flemming, Didier, Julian, Aram, Benjamin, Jan ( 35e min. Davy: 1 maal), Edward, Sander, Milos ( 35e min. door Simao), Max ( 2 maal; Man-of-the-Match), Matthijs ( 45e min. door Zia), Noah ( res. keeper). Op de bank de geblesseerden Jojo en Liam.

Volgende week uit naar ZSGO, aanvang wedstrijd 12.00 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site