Nieuws - Teamwork en inzet levert bekerwinst op! - JO15-1

31 oktober 2018

Woensdagavond 19.00 uur uit tegen KDO in De Kwakel voor de knock-out fase van de bekerkompetitie.

Het begon prima want binnen 5 minuten stond het 0-1 voor ons door een mooie aanval waaruit de opgekomen Didier fraai binnenschoot. En een paar minuten later was het door Milos 2-0. We speelden goed combinatiespel en KDO had duidelijk moeite met het tempo.

Maar opeens was daar de aansluitingstreffer, na matig verdedigen van onze kant: 1-2.

En KDO werd met hun fysieke spel en vaak de lange bal een lastige tegenstander voor ons. Ons goede spel van het eerste kwartier was er niet meer en we gingen ook hotseknots voetbal spelen. Nog wel af en toe een gevaarlijke aanval, maar te lang met de bal lopen in plaats van eerder afspelen, leverde uiteindelijk weinig op.

Dan na rust maar weer goed beginnen. En dat deden we, maar na een vreemd gegeven rode kaart, stonden we binnen een kwartier met 10 man.

Daarna werd een doelpunt van ons  op advies van hun grensrechter alsnog , terecht overigens, vanwege hands afgekeurd. Geen 1-3 dus.

Vlak daarna een uitworp van Flemming die door de spits van KDO met de arm werd weggeslagen, waardoor een KDO speler de bal opeens voor zijn voeten kreeg en de 16 indook. De sliding die Sander inzette werd door de scheidsrechter bestraft met een penalty en de handsbal eraan voorafgaand ondanks onze protesten weggewuifd..... Dus 2-2.

 KDO rook de winst tegen de 10 van AFC en pompte de bal regelmatig in onze 16, maar AFC rechtte de rug en knokte zich terug in de wedstrijd.

 Milos scoorde 5 minuten voor tijd  na weer een goede aanval de 2-3, na eerder al een keer op de paal te hebben geschoten.

Na nog een paar hachelijke momenten voor ons doel kwam het eindsignaal en was AFC de winnaar en bekeren we door!

Wie deden het:Flemming, Didier ( 1 maal), Julian ( 50e min. rood), Zia ( 35e min. Liam), Aram ( 35e min.Jojo), Simao, Sander, Jan, Max, Matthijs, Milos ( 2 maal; Man-of-the-Match). Afwezig: Edward( schoolkamp), Benjamin (blessure).

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site