Nieuws - Winst is mooi, maar ....... - JO15-1

29 oktober 2018

Uit tegen het onderaan staande AFC Ijburg. Wel 4 man op vakantie en nog 2 twijfelgevallen ( blessure), maar Dylan en Nick vulden aan waardoor we 3 wissels hadden.

De eerste helft speelde zich, met windvoordeel, op de helft van de tegenstander af. En dan moet je zelf snelheid maken, goed combineren, creatief zijn en ook met afstandschoten proberen de kleine keeper te passeren. Maar AFC speelde slap en slordig.

Desondanks werden er voor rust 4 fraaie goals gescoord: Matthijs met een mooie hoge gekrulde bal vanaf een meter of 20, Max na een rappe passeeractie en onder de keeper in de korte hoek geschoten, Didier na wat duw-en-trekwerk knalde hem in de verre hoek en Aram pegelde vanaf 30 meter klem onder de lat.

Na rust, met 3 wissels, was het spel nog steeds niet super, en Ijburg, nu met de wind mee, ging lange ballen spelen waardoor we toch wat werden teruggedrongen. Maar kansen kregen ze er niet door. Wij wel en de mooiste van de middag werd gemaakt door Nick, man passeren, op de keeper af en een lob het doel in. Milos kwam  ook beter in zijn spel en raakte paal en lat en scoorde de 6e met een prima schot in de kruising.

Al met al wederom een ruime en verdiende overwinning maar er valt nog genoeg te verbeteren in ons spel.

Wie deden het: Noah, Didier( 1 maal; Man-of-the-Match), Zia, Aram ( 1 maal; 35e min. door Julian), Benjamin, Jan, Dylan (35e min. door Edward), Simao, Max ( 1 maal; 35e min. door Nick: 1 maal), Milos ( 1 maal), Matthijs ( 1 maal).

Komende programma: dinsdag 30 okt. geen training maar 19.00 uur Olympisch Stadion KNVB Beker AFC-Top Oss. Wij woensdag 31 okt. uit naar KDO ( De Kwakel), aanvang 19.00 uur, beker knock-out fase. En as zondag 4 nov. thuis kompetitie tegen Zeeburgia, aanvang 14.00 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site