Nieuws - Nu winst in een zonnig Haarlem! - JO15-1

30 september 2018

Donderdag werd het aanvangstijdstip van deze wedstrijd bij de Kon.HFC behoorlijk vervroegd ( van 12.45 uur naar 9.15 uur...), maar iedereen was op tijd in Haarlem.

Blijkbaar nog niet helemaal uitgeslapen want het eerste kwartier zaten we niet goed in de wedstrijd. KHFC combineerde goed met af en toe ineens de lange bal op hun snelle en lastige spitsen, waarbij onze verdediging  niet altijd goed stond. En in de 15e minuut werd het daardoor ook 1-0.

Gelukkig zit er bij ons ook voldoende voetbal in de ploeg en kwamen we een aantal  keer door via een goede aanval . Dat leverde in de 25e minuut, na een fraaie slalom van uitblinker Milos, de 1-1 op.

Toen werd er, na herhaaldelijke aanmerkingen op de leiding, een speler van HFC met 2 keer geel uit het veld gestuurd en moesten zij met 10 man verder. Desalniettemin gingen ze goed combinerend stevig door en moesten wij vol aan de bak. En vlak voor de rust werd er achterin weer niet goed ingegrepen en scoorde KHC met een mooie lob de 2-1.

De tweede helft stond er een scherper AFC in het veld en binnen 10 minuten kopte Nick de 2-2 in het net. En AFC ging vol door want via een uitstekende combinatie aanval schoot Edward, na een voorzet en overstap van Nick, heel beheerst de 2-3 binnen. En 5 minuten erna schoot Max van 25 meter onhoudbaar de 2-4 binnen.

Helaas werd er van AFC ook een speler uit het veld gestuurd, dus het laatste kwartier was het 10 tegen 10.

De Koninklijke ging "alles-of-niets" spelen waardoor er voor ons voorin veel ruimte ontstond. En na weer een goede aanval was het Simao die de 2-5 erin knalde.

Het was zeker geen gemakkelijke wedstrijd geweest en we hebben hopelijk weer het een en ander geleerd.... Op naar de volgende wedstrijd, as. zondag thuis, tegen Sporting Martinus.

Wie deden het:Noah, Flemming, Aram, Liam, Zia ( 35e min. door Didier), Benjamin, Sander (50e min. door Julian), Jan, Edward ( 1 maal; 45e min. door Simao: 1 maal), Max ( 1 maal), Matthijs ( 35e min. door Nick: 1 maal), Milos ( Man-of-the-Match; 1 maal) . Dirk-Pieter ( grensrechter). En Jojo ( blessure).

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site