Nieuws - Natte maar vrolijke kompetitiestart! - JO15-1

23 september 2018

De start van de kompetitie tegen SV Diemen op veld 6 was voortvarend. AFC zette vanaf het eerste fluitsignaal de toon en we kregen in de eerste 10 minuten al een paar grote kansen om te scoren. Maar ons veldspel was toch te slordig: de eindpass vaak niet goed, teveel blinde ballen naar voren. Desalniettemin kwam Diemen nauwelijks door op onze helft en het wachten was dan ook op de 1e goal. Die viel na 20 minuten door Matthijs die een rebound inkopte.  En 5 minuten erna, na een goede aanval en mooie actie van Milos de 2e goal.

Na de verwarmende thee van Hassan ( dank voor de extra pot!) speelde AFC de 2e helft in een hoger tempo en was het veldspel een stuk beter. Dat leverde al snel de 3-0 door Yairo op en daarna konden we nog wat makkelijker voetballen.

Uiteindelijk stond er een dik verdiende 6-0 op het scorebord: de 4e weer Milos, de 5e via een vrije trap door Sander en de laatste na een uitstekende combinatie aanval en beheerst ingeschoten door Achmed.

Een mooi begin dus, met dank aan de grote groep supporters die het barre herfstweer trotseerden en de ploeg enthousiast aanmoedigden!

Wie deden het: Flemming, Noah(65e min. voor Simao), Didier, Liam, Julian, Aram, Benjamin ( 35e min. voor Matthijs), Jan, Sander ( Man-of-the-Match; 1 maal), Simao, Max, Milos ( 2 maal), Achmed (  35e min. voor Jan; 1 maal), Matthijs ( 1 maal), Yairo ( 35e min. voor Max; 1 maal), Edward ( 50e min. voor Milos).

Volgende week uit naar Haarlem, de Kon. HFC, aanvang wedstrijd 12.45 uur. Zorg ervoor dat je op tijd daar bent , want parkeren is lastig( langs de velden eerst doorrijden en verderop rechtsaf, en nogmaals rechtsaf in de woonbuurt). En let op dat je niet te hard rijdt ( 50 km.) op de brede wegen daar in de buurt,  want dat kostte mij vorig seizoen , in juichstemming na de overwinning daar, een  bekeuring....

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site