Nieuws - 3 maal beker(poule) winst! - JO15-1

16 september 2018

De 3e bekerwedstrijd was in Oostzaan tegen OFC O15-1. Ook deze tegenstander, evenals de voorgaande 2 speelt een klasse lager ( 1e klasse) dan waarin wij ons mogen gaan bewijzen ( Hoofdklasse). Maar ze hadden wel van SV Ouderkerk gewonnen, dus niet onderschatten. Vanaf het beginsignaal was het eenrichtingsverkeer, maar hoogstaand was het niet van onze kant.

We kregen desalniettemin genoeg kansen, maar er werd te slordig gepassed en teveel met de bal gelopen. Uiteindelijk was het 0-2 met de rust en had onze keeper Flemming 0 ballen gehad....

Dus in de rust afgesproken dat er sneller en meer gecombineerd moest worden en dan hopelijk nog een handvol goals erbij.

Maar OFC sloot de gelederen en speelde met meer bravour dan voor rust .  AFC was wel weer de bovenliggende ploeg, maar echt soepel ging het niet.

Uiteidelijk stond er 0-4 op het scorebord. Maar er valt nog veel te verbeteren. Volgende week de aftrap in de kompetitie. Ben benieuwd hoe we er dan voorstaan!

Wie deden het: Flemming, Noah ( geblesseerd), Didier, Aram, Liam, Julian, Benjamin, Jan, Sander ( 2 maal; Man-of-the-Match), Simao, Max (1 maal), Milos, Matthijs, Edward ( geblesseerd), Jojo, Yairo ( 1 maal, gastspeler uit de Zon O15-2).

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site