Nieuws - Goed toernooi gespeeld! - JO15-1

2 juni 2018

Zaterdagmiddag bij NVC in Naarden speelde de Zon O15-1 in een uitstekend georganiseerd "Voetbal-is-Vriendschap" toernooi tegen de 3e divisie ploegen van NVC en Elinkwijk en de 2e divisie ploeg van DCG. Gewoon 3 wedstrijden, geen kruisfinales, lekker sparren met elkaar.

Met dank aan onze  1e jaars invallers Ahmed, Emiel, Simao en Sander die  Dylan en Joshua ( hadden een toernooi in Duitsland met de Maccabi selectie), en de geblesseerden Jojo en Max ( wel op de bank: dat is teamgeest boys!) vervingen speelden we onze eerste wedstrijd uitstekend tegen NVC. Helaas kregen we de bal niet tegen het net, wel een handvol grote mogelijkheden. Onze tegenstander scoorde 5 minuten voor tijd tegen de veldverhouding in wel en pakte dus de winst. Simao kon vanwege een opspelende hielblessure helaas niet meer spelen en bleef de rest van het toernooi noodgedwongen aan de kant.

Een wedstrijd rust en daarna wedstrijd 2 tegen Elinkwijk. Wij speelden nu minder goed in de eerste helft en kwamen na te slap op de bal verdedigen
terecht met 1-0 achter. Na de rust hebben we er alles aan gedaan om tegen te scoren wat jammergenoeg weer niet lukte. Wel was het voetbal weer goed maar de tegenstander scoorde de 2-0 en hield die voorsprong vast.

Weer een wedstrijd rust en daarna de laatste wedstrijd tegen DCG, waarin we niet onder deden voor deze pittige tegenstander. het spel ging heen en weer maar de beste kansen waren voor AFC. Maar vandaag bleek scoren voor ons niet te lukken. Een 0-0 was het resultaat.

Belangrijke conclusie na deze sportieve middag: lekker gevoetbald, er stond een team en de 1e jaars hielden zich prima staande. En ook Max speelde 2 keer een kwartier na weken uit de roulatie te zijn geweest. Goed gedaan jongens!

Wie deden het: Olivier, Benjamin, Daniel, Demian, Teun, Didier, Robenson, Ahmed, Stefan, Sander, Simao, Emiel, Milan, Max, Jojo.  Met dank voor de aanwezige ouders/opa en oma, die  voor het vervoer, de druiven en de gevulde koeken zorgden! 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site