Nieuws - Nummer 2 verliest van nummer 3.... - JO15-1

20 mei 2018

Uit bij Sporting Martinus die winst nodig hadden om als 3e te eindigen ( wij hadden de 2e plaats al te pakken) speelden we onze laatste kompetitiewedstrijd.

 

Na de rommelige vakantieweken met veel afwezigen en daarbij vandaag ook nog 4 geblesseerden , wisten we dat het een lastig karwei zou worden om punten te pakken op Sportpark Overburg. 

 

Benjamin en Dylan hadden zaterdags  al een volledige wedstrijd gespeeld in Volendam waar zij met de Zat O15-2 een belangrijke 3punter pakten en dat hakt er konditioneel natuurlijk in. Al met al de vraag: wat zou het worden vandaag ? 

 

De eerste helft speelden we niet echt goed terwijl Martinus vol gas gaf en zij  flink de duels ingingen. Na een klein kwartier werd het 1-0 voor hen na slecht wegwerken van een hoge bal in onze 16. En 10 minuten voor rust werd het via een soloactie van hun lastige centrumspits, die te makkelijk 3 man uitkapte, 2-0.

 

De 2e helft zagen we een feller en beter spelend AFC dat een behoorlijk aantal kansen kreeg om te scoren. 

 

Martinus had het nu moeilijk , kwam nauwelijks van hun helft af en de aansluitingstreffer hing in de lucht. 

 

Helaas na 25 minuten goed en aanvallend voetbal op de helft van Martinus kregen we een counter om de oren en jawel zij scoorden uit hun eerste aanval: 3-0. Zo kan het dus gaan. Wedstrijd gespeeld.

 

Maar AFC wilde die hatelijke 0 weg hebben en 5 minuten voor tijd scoorde Didier de 3-1. Jammer, de goal werd  voor vermeend buitenspel  afgekeurd.

 

Wie deden het:Olivier , Didier ( Man-of-the-Match ), Daniel, Benjamin, Robenson, Stefan, Dylan (50e min.door Jesse), Felix , Teun, Josh, Demian ( 45e min. door Joshua).

 

Voor ons zit de kompetitie erop en we hebben fantastisch gepresteerd dit seizoen en een mooie 2e plaats veroverd achter de terechte kampioen Kolping Boys. 

Nu nog op zaterdagmiddag 2 juni een pittig toernooi om het seizoen mee af te sluiten, met hopelijk de geblesseerden er weer bij.

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site