Nieuws - Leuke wedstrijd en verdiende winst! - JO15-1

22 april 2018

Lekker vroeg tegen de Koninklijke in Haarlem waar we thuis na een flitsende start ruim van hadden gewonnen. En om te beginnen: kompliment voor de met voetbalinzicht fluitende jeugdige vrouwelijke scheidsrechter die er met de twee teams een sportieve wedstrijd van maakte!

Het voornamelijk eerstejaarsteam van KHFC speelt aanvallend voetbal en AFC deed hetzelfde waardoor het ook nu weer een leuke wedstrijd werd. Goed voetbal en het was AFC dat al in de 3e minuut een fraaie treffer scoorde: Max schoot van buiten de 16, na een mooie combinatie aanval, via de binnenkant verre paal binnen.

AFC ging door met snel spel , de linies sloten goed en de defensie stond stevig, met Robenson een aantal keer uitstekend in de rugdekking, waardoor keeper Olivier niet veel te doen kreeg. En na o.a. een paar afstandpogingen, een bal op de kruising door Max, een kopbal over van Josh, was het na goed doorzetten van Didier via een voorzet voorbij de 2e paal, het terugkoppen door Josh, de van een vervelende blessure herstellende Jojo die koppend de 0-2 maakte.

Na rust was het in het eerste kwartier weer alle hands aan dek voor KHFC, maar de 3e treffer kregen we er niet in.

HFC bleef in een goed resultaat geloven en we moesten achteruit  want zij kwamen steeds vaker door. Dat leverde een paar corners op die wij goed verwerkten zodat de ruststand ook de eindstand werd. We staan nog steeds 2e op de ranglijst en moeten nog 1 wedstrijd spelen, tegen de nr. 3 Sporting Martinus en dan gaat het om die 2e plaats! Overigens spelen we pas op zondag 20 mei, dus 4 weken geen kompetitie en gezien het aantal afwezigen in de komende vakantieweken ook geen oefenwedstrijden. Ben benieuwd of we onze goede vorm dan toch kunnen behouden en die prachtige 2e plek kunnen behouden! 

Wie deden het: Olivier, Didier, Daniel, Demian, Robenson, Stefan, Teun ( 35e min. door Dylan), Josh (45e min. door Benjamin), Max ( 1 maal, Man-of-the-Match), Felix ( 35e min. door Philip), Jojo ( 1 maal, 35e min. door Milan), Jesse (res. keeper). Zondag 29 april  en zondag 6 mei vrij. Zondag 13 mei training/ oefenwedstrijd. Zondag 20 mei uit naar Sporting Martinus, aanvang 09.30 uur.

En als afsluiter van dit geweldige seizoen op zaterdagmiddag  2 juni  (3e divisie!) toernooi in Naarden.

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site