Nieuws - Spannende derby met goed voetbal:0-0. - JO15-1

15 april 2018

Er vielen geen goals in deze mooie en spannende wedstrijd. Maar beide teams maakten er een echte voetbalhappening van, sportieve duels, gevarieerd spel waarin iedereen in elke linie alert moest blijven. Zo kan een 0-0 wedstrijd dus toch zeer aantrekkelijk zijn!

De eerste helft was AFC wat meer in balbezit dan Buitenveldert en hoewel zij gevaar stichtten in het eerste kwartier met een paar corners en vrije trap, waren de beste en meeste mogelijkheden om tot scoren te komen toch wel voor AFC. Buitenveldert werd goed vastgezet en het motto bij AFC was: erop en erover. Max hield hun achterhoede constant bezig en zowel Steef als Josh kwamen veelvuldig op, terwijl Ahmed en Dylan de boel aanstuurden. Alleen een doelpunt bleef uit.

In de tweede helft zagen we een nog steeds gretig  AFC , maar ook Buitenveldert kwam er nu regelmatig uit en het spel golfde heen en weer. In het laatste stuk van de wedstrijd kregen we het toch even benauwd want de vermoeidheid en een lichte blessure bij Stefan gingen meespelen waardoor de rugdekking een paar keer weg was.

Mede daardoor kreeg Buitenveldert 5 minuten voor tijd nog een grote kans om te scoren. Gelukkig voor ons werd de bal langs de verkeerde kant van de paal geschoten en vlak daarna was het eindsignaal daar. Komplimenten aan beide ploegen voor deze "top"wedstrijd.

Wie deden het: Olivier, Didier, Benjamin, Demian, Daniel, Dylan, Ahmed, Stefan, Teun (45e min. door Robenson), Josh ( 50e min. door Milan), Max ( Man-of-the-Match; 60e min. door Jojo), Felix(geblesseerd). Afwezig Jesse(ziek). Volgende week vroeg op want we spelen om 09.00 uur uit bij Kon.HFC.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site