Nieuws - Ruststand ook eindstand:0-2 winst. - JO15-1

9 april 2018

Uit bij runner-up ZSGO speelde AFC een uitstekende eerste helft waarvan de aanwezige supporters konden genieten.

De tegenstander leek nog niet helemaal wakker en na een kwartier schoot Felix , mede met dank aan een polletje, de 0-1 binnen. En AFC ging aanvallend door met gevarieerd spel en ook afstandschoten. Max was op dreef en ook Teun bleek voor de tegenstander een lastig te bespelen man. Na weer zo'n schot op doel kreeg de keeper de bal niet klem en was AFC er als de kippen bij om de terugspringende bal in het net te werken via Max die het overzicht hield en Josh, die er beter voorstond, aanspeelde: 0-2 met nog 10 minuten tot de rust. Proberen die 3e te maken natuurlijk, want dan kun je lekker vrij uit spelen.

En toen gebeurde  weer, wat we in een aantal vorige wedstrijden ook al hadden gezien. Wij vergaten de linies goed te sluiten, de passing werd slordig, te weinig rugdekking en ZSGO rook hun kans. Een gevaarlijke corner, een paar voorzetten waaruit bij ons paniek ontstond. En een , gelukkig voor ons, afgekeurde goal vanwege buitenspel.....

In de rust gewaarschuwd dat we een "ander" ZSGO zouden zien, want die wilden niet verliezen en we wisten dat zij veel beter konden.... En dat gebeurde ook, waardoor er voor ons een moeizame 2e helft ontstond.

Zij hadden een mannetje doorgeschoven en 2 sterke wissels ingebracht en nu waren de krachtsverhoudingen gelijk. AFC kreeg het moeilijk en, hoewel ook wij wel weer een paar kansen kregen, leek de aansluitingstreffer eraan te komen. Gelukkig stond hun vizier niet op scherp en konden we met hard werken en 2 goede reddingen door Jesse de nul houden, ondanks een paar hachelijke momenten in onze 16 meter. Toch een verdiende uitoverwinning, ondanks de 2 totaal verschillende helften.

Wie deden het: Jesse, Didier, Benjamin, Demian, Stefan, Daniel ( 36e min. door Robbie), Dylan, Josh ( 1 maal), Teun ( Man-of-the-Match), Max , Felix ( 1 maal; 55e min. door Milan), Jojo. Volgende week 15 april thuis om 09.00 uur(!) tegen Buitenveldert . De week erna 22 april uit om 09.00 uur (!) in Haarlem bij Kon.HFC. Dan 2 weken geen kompetitie, maar wel een oefenwedstrijd.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site