Nieuws - We begonnen heel goed......maar helaas! - JO15-1

25 maart 2018

Helaas voor ons stond er na 70 minuten voetbal 3-4 op het scorebord en kon onze tegenstander Abcoude 3 punten bijschrijven.

En we begonnen zo goed: aanvallend spel met kansen en na 20 minuten 2-0 ( waarvan 1 eigen goal) . Weliswaar hadden we daarbij wat geluk maar  we creeerden goede mogelijkheden terwijl we achter niet in de problemen kwamen.

En toen, het laatste kwartier van de eerste helft,  zakten wij weg terwijl Abcoude opeens de versnelling gevonden leek te hebben.

AFC vergat kort te dekken, we konden opeens geen bal meer goed controleren, niet meer zuiver passen en Jesse had, vervelend voor hem en voor ons, vandaag nou niet zijn beste dag zoals bleek: opeens rolde de 1-2 zomaar in het doel. Dat kan gebeuren en fouten maken we allemaal  want niemand is perfect!

Daarna kregen wij nog wel 2 keer de mogelijkheid om er 3-1 van te maken maar in plaats daarvan stond het, na zwak verdedigen in de laatste linie, hopla 2-2. En vlak voor rust gaven we weer teveel ruimte weg en de 2-3 stond op het bord. Dus de rust benutten om de boel weer op orde te krijgen en daarna weer scherp beginnen.

Helaas pindakaas: ondanks onze goede bedoelingen werd er  niet ingegrepen en rolde een bal weer bij ons over de doellijn: 2-4 achter. 

Kon AFC nog terug komen in de wedstrijd na deze tik?

Jawel, de ploeg zette aan en, hoewel natuurlijk ook Abcoude gevaarlijk bleef met hun snelle aanvallers en via een paar  counters nog 2 grote kansen kreeg op meer, het spel verplaatste zich onder  regie van Dylan meer en meer richting het doel van Abcoude.

En een kwartier voor tijd scoorde de uitstekend spelende Max de aansluitingstreffer: 3-4. En dan is er opeens weer veel mogelijk.

AFC ging door en de 4-4 hing in de lucht. Maar het mocht niet zo zijn. Heel jammer natuurlijk maar olé: het chagrijn verwerken en as. woensdag ( aanvang 17.00 uur) weer vrolijk en met elan een lekkere wedstrijd spelen tegen de  O15 selectie van het Japanse SC Minato.

Wie deden het: Jesse, Olivier, Teun, Daniel, Demian, Robenson, Josh ( 1 maal; 50e min.  Jacco), Dylan ( Man-of-the-Match), Stefan, Benjamin, Milan ( 36e min. Didier) , Max ( 1 maal). Afwezig Felix ( ziek) en Jojo .

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site