Nieuws - Prima wedstrijd gespeeld met mooi resultaat! - JO15-1

19 maart 2018

Uit bij Diemen, dat een goede serie wedstrijden speelde in het nieuwe jaar, zette AFC vanaf de eerste minuut de toon: combinatie voetbal, druk op de bal en goed aansluitende linies. Onze keeper kreeg in de eerste 20 minuten dan ook weinig te doen. En de verdiende voorsprong kwam er , na wat kansen, via een vrije trap door Felix:0-1. Gezien de mogelijkheden had de 2e goal ook moeten vallen maar dat gebeurde niet. En de laatste 10 minuten van de eerste helft was het goede spel bij ons verdwenen en kwam Diemen gevaarlijk door. Uit een corner werd 10 minuten voor rust de 1-1 binnengekopt .

Maar in de 35e minuut was er toch weer een flitsende aanval waaruit Max de 1-2 in de touwen schoot. Een lekkere opsteker om met een goed gevoel de tweede helft in te gaan.

En na de rust was het weer AFC dat met aantrekkelijk voetbal de aanval zocht en na 10 minuten kreeg Stefan het op zijn heupen , swingde langs de achterlijn hun 16 in, pakte nog een man , die hem onderuitschoffelde: penalty. Benjamin, terug van een langdurige blessure schoot fraai binnen:1-3.

Diemen probeerde met lange ballen sneller hun voorwaartsen aan te spelen en Olivier moest een paar keer aan de bak. Hij redde in die fase ons door in een 1 op 1 situatie als winnaar uit de bus te komen . En na weer goed combinatievoetbal was het de opgekomen Didier die van buiten de 16 met een mooi schot de 1-4 aantekende.

En 10 minuten voor tijd scoorde Dylan ook nog de 1-5.

SV Diemen gaf niet op , kreeg 5 minuten voor tijd ook een penalty na een overtreding in de 16 en scoorde : eindstand dus 2-5.

Komplimenten gaan naar AFC dat geconcentreerd en met aantrekkelijk spel voor een leuk spektakel zorgde, waarvan de toeschouwers hebben genoten!

Wie deden het: Olivier, Teun ( 35e min. Robenson), Benjamin ( 1 maal), Daniel ( 35e min. Demian), Didier ( 1 maal, Man-of-the-Match), Stefan, Dylan ( 1 maal), Josh (45e min. Thom), Joshua ( 35e min. Micah), Max( 1 maal), Felix ( 1 maal). Op de bank als supporter de geblesseerden Jojo en Milan . Jesse keepte in de O15-2.

Volgende zondag 25 maart thuis tegen Abcoude, aanvang 13.15 uur. En de week daarna op dinsdag 27 maart GEEN training, wel op WOENSDAG 28 maart de "interland" tegen SC Minato uit Japan, aanvang 17.00 uur op grasveld 2!

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site