Nieuws - Moeizame overwinning: 2-1. - JO15-1

11 maart 2018

Het eerste kwartier was AFC steeds op de helft van tegenstander OFC. En er kwamen mogelijkheden om te scoren, maar de schoten waren of te zacht, of een prooi voor de uitstekende keeper van de Oostzaners. En na 20 minuten kwam de eerste uitbraak van OFC en dat was bijna de 0-1. Maar het bleek een waarschuwing voor ons om er niet te makkelijk over te denken. Rust 0-0.

De tweede helft begonnen we weer sterk maar de OFC goalie hield zijn ploeg op de been. Tot de 16e minuut, toen na een goede combinatie, gevolgd door een strakke voorzet de opgekomen Daniel de 1-0 binnen schoot.

En AFC ging door met druk zetten en 8 minuten later werd het met een enorme pegel door Stefan 2-0. Emiel werd fraai gelanceerd maar kreeg de bal niet goed onder controle en ook Robbie leek te gaan scoren maar nam net teveel tijd waardoor zijn schot nog kon worden geblokt. 

Wedstrijd gespeeld met nog 10 minuten te gaan. Of toch niet?

OFC rechtte de rug en ging er voor, AFC liet opeens mensen lopen, we verspeelden te makkelijk de bal en jawel de bal lag bij ons in het net na een ( houdbare?) vrije trap die we te nonchalant hadden weggegeven. En nog waren we niet wakker. Want we gaven tot 3 maal toe onnodig een corner weg waarbij Olivier een geweldige redding deed na een kopbal in de verre hoek, anders was het zelfs 2-2 geweest. Nu hielden we in deze sportieve wedstrijd, die uitstekend werd gefloten door de scheidsrechter, de 2-1 vast en ook de 2e plaats op de ranglijst. 

Wie deden het: Olivier, Teun, Benjamin, Daniel ( 1 maal), Robenson, Josh, Stefan ( 1 maal, Man-of-the-Match), Didier ( 36e min. Dylan), Jojo ( 50e min. Demian), Max, Felix ( 36e min. Emiel) . Supporter op de bank: Joshua. Afwezig: Jesse en Milan ( beiden blessure/ziek). Volgende week uit naar Diemen, aanvang 12.00 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site