Nieuws - Baas boven baas: 0-4 verloren. - JO15-1

18 februari 2018

Tegen de fysiek grote en sterke koploper Kolping Boys die tot nu toe al hun wedstrijden hebben gewonnen. Dus kijken of wij met de kleinste voorhoede van het jaar, na ook van ons een goede serie winstpartijen, het ze moeilijk kunnen maken.

Het begin was goed, maar de 2 kansen die we kregen werden niet benut en de eerste keer dat zij bij ons doel kwamen werd de bal uit de hoge corner ingekopt, weliswaar door ons geblokt, maar de rebound werd alsnog binnen geschoten. En nog geen 10 minuten later een zelfde situatie en weer was het via een kopbal raak: 0-2 achter na 20 minuten. Dat was een aardige tik. Maar AFC bleef hard werken en probeerde via het uitstekend spelende middenveld de aansluitingstreffer te bewerken. Maar Kolping Boys bleef achterin sterk verdedigen en de ruststand was dus 0-2 in hun voordeel.

Na rust hebben we alles geprobeerd om de wedstrijd te laten kantelen, maar we konden, ondanks wel veel balbezit,  nauwelijks gevaar stichten in hun 16 meter gebied. Pech was dat we met nog een kwartier te spelen een ongelukkige penalty tegen kregen waarmee het 0-3 werd. Wedstrijd gespeeld natuurlijk en dat het in de laatste minuut nog 0-4 werd maakt duidelijk dat er vandaag maar 1 ploeg de echte Baas was met een hoog rendement uit hun aanvallen.

Wel komplimenten voor AFC dat als team heeft geknokt voor een beter resultaat, maar dat zat er vandaag niet in. Wie deden het: Olivier, Didier, Demian, Daniel, Robenson, Benjamin ( 45e min. door Joshua), Dylan ( Man-of-the-Match), Stefan, Jojo, Josh, Max ( 50e min. door Teun), Jesse ( res. keeper). De komende 2 weekenden ( 25 febr. en 4 maart) ivm. vakantie vrij. Wel as. week 2 keer trainen en de week erna alleen op dinsdag 27 febr.).

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site