Nieuws - 2e helft seizoen begint met winst! - JO15-1

11 februari 2018

Vroeg op, de regen stopt, wel veel wind in Haarlem bij DSS op veld 1.

Onder leiding van een uitstekende referee wordt er door beide ploegen een sportieve wedstrijd gespeeld. Niet zozeer met oogstrelend voetbal, maar wel met inzet en combinatievoetbal. De eerste helft, tegen de wind in, heeft AFC het initiatief en na 20 minuten scoort Felix een fraaie goal: 0-1 . DSS wordt 2 keer gevaarlijk met corners en vlak voor de rust moet Jesse even opletten voor een afstandschot. Wij krijgen ook een paar corners maar die leveren niets op.

De tweede helft begint weer goed en binnen 10 minuten straffen we balverlies bij de tegenstander goed af via een onderschepping door Felix, pass op de goed vrijgelopen  Jojo en die passeert de keeper: 0-2. Met 2 wissels gaat AFC door, maar het lukt niet om de 3e goal te maken. En achterin zijn we een paar keer niet echt attent en DSS krijgt tot 3 keer toe een grote mogelijkheid om de aansluitingstreffer te maken. Maar het vizier staat niet op scherp en als de bal wel richting doel gaat dan staat Jesse  paraat en houdt de nul voor ons. Lekker om de 3 punten mee naar huis te nemen, maar wel met de aantekening dat er deze week wel gewerkt moet worden aan een aantal punten. Dat gaan we dus doen en dan komt volgende week thuis de kraker tegen koploper Kolping Boys.

Wie deden het: Jesse, Didier, Demian, Daniel, Robenson, Stefan, Benjamin, Josh ( 45e min. Max), Dylan ( 45e min. Joshua), Jojo ( 1 maal; 60e min. Olivier), Felix ( 1 maal; Man-of-the-Match), Milan ( blessure). Met dank aan de chauffeurs en de supporters.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site