Nieuws - 2e Oefenwedstrijd: met plezier goed gespeeld! - JO15-1

28 januari 2018

Weer met prachtig weer, nu tegen de Zon O 17-2, waarin voornamelijk 2e jaars spelers  zitten.

Tegen deze "reuzen" hadden we afgesproken veel van positie te wisselen en de bal zoveel mogelijk over de grond te spelen. En dat deden we voortreffelijk in de eerste helft die met mooi en gevarieerd voetbal een 3-0 voorsprong opleverde. Eén tegenvaller: Teun viel na 25 minuten vervelend op zijn knie en die veranderde binnen 5 minuten in een soort ballon. Dus naar de kant en een zak ijs erop. Hopelijk valt het mee zodat hij as. week wel weer kan trainen...

Na de rust kwam de wedstrijd in evenwicht en werden ook wij onder druk gezet. We gaven een kadootje en het stond na 10 minuten 3-1. Maar niet lang daarna waren wij zo slim om een vrije trap op hun helft snel te nemen en was het 4-1.

De laatste 10 minuten waren weer voor ons en keeper/l-spits Olivier zorgde met een mooie treffer voor de eindstand: 5-1.

Veel mooie dingen gezien dus op naar de kompetitie, over 2 weken. De jongens die de afgelopen weken enige last hadden van een blessure lijken hersteld en ook Benjamin mag weer voluit meedoen van de fysio en speelde vandaag al een halve wedstrijd zonder last. Top.

Wie deden het: Olivier, Jesse, Didier, Teun, Demian, Benjamin, Daniel, Robenson, Milan, Stefan, Dylan, Josh, Joshua, Max, Felix, Jojo.

Boven in het clubhuis, na afloop van de wedstrijd met de ouders het seizoen tot nu toe doorgenomen en vooruit gekeken naar het tweede deel dat tot eind mei loopt. Ook zij vormen een vrolijk team dat onze jongens stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Teamwork, daar gaat het om in het voetbal.

Attentie: De eertse return kompetitiewedstrijd van 11 febr. in Haarlem bij DSS heeft een gewijzigde aanvangstijd. Het was eerst 16.15 uur ( nogal laat), maar het is nu 09.15 uur ( nogal vroeg....) geworden. Dus 07.45 uur vertrekken vanaf AFC !

Laat svp. even weten wie er rechtstreeks gaan  en wie er verzamelen.  Oja: as. weekend 4 febr. hebben we vrij ( geen oefenwedstrijd dus).

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site