Nieuws - Winterstop is voorbij: startklaar! - JO15-1

21 januari 2018

Lekker getraind de afgelopen 2 weken met 2 nieuwe 1e jaars spelers erbij en ook Benjamin is weer voorzichtig begonnen na 6 weken op krukken.... 

Vorige week speelden we een onderling toernooi bij Indoor Soccer Events ( Rhoneweg Havens-West) en vandaag op AFC met prachtig zonnig weer een lekker potje voetbal gespeeld tegen de O17-3.

Het eerste kwartier stond het bij ons niet helemaal goed op het middenveld en ook achterin waren we niet alert genoeg en gaven teveel ruimte weg. Onze tegenstander profiteerde daar goed van en scoorde 2 mooie doelpunten: 2-0 achter.

Daarna  gingen we beter combineren en de linies sloten nu beter aan, waardoor we kansen kregen en ook wij scoorden een paar fraaie goals: 3-2 voor met de rust. 

De tweede helft begon opnieuw met een aandringend O17 maar na dat druistige kwartiertje werden zij een beetje moe zo te zien en de wedstrijd kantelde weer.  Een kwartier voor tijd viel met een mooi afstandschot de 4-2 en ook in de laatste fase kregen we nog een paar uitstekende mogelijkheden maar hun keeper wist 2 keer een 1 op 1 situatie te redden.

Beide teams hebben er een sportieve wedstrijd van gemaakt onder uitstekende leiding van de scheidsrechter ( dank voor het fluiten) en moe gestreden werd de kleedkamer opgezocht. 

Wie deden het: Olivier, Jesse, Didier, Daniel, Demian, Robenson, Stefan, Dylan, Milan, Teun, Benjamin, Joshua, Max, Jojo. Afwezig: Josh en Felix. Volgende week waarschijnlijk weer een onderlinge oefenwedstrijd. Bericht daarover volgt later. De kompetitie start met een uitwedstrijd bij DSS ( Haarlem) op zondag 11 februari, aanvang daar 16.15 uur (!? lichtwedstrijd....) .

 

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site