Nieuws - Spannende wedstrijd levert winst op! - JO15-1

3 december 2017

Vandaag tegen runner-up Sporting Martinus en nu gelukkig wel voldoende wissels op de bank. En die hadden we ook nodig want het werd een intensieve spannende wedstrijd.

AFC startte goed en dwong de tegenstander tot uitsluitend verdedigen. In het eerste kwartier kregen we zeker 3 goede mogelijkheden om te scoren na mooie aanvallen, maar Sp.Martinus hield de nul. En in de 20e minuut viel aan onze kant , na een fraaie actie van hun snelle centrumspits, de bal wel in het net:0-1 achter. Wij waren een periode de kluts kwijt en pas de laatste 10 minuten kregen we weer grip op het spel. Dat leverde een prachtige aanval met dito goal door Joshua voor ons op: 1-1. Rust.

Ook de tweede helft startten wij weer goed en heel snel werd de 2-1 gescoord, na een prima assist van Felix was het weer Joshua die hem beheersd binnenschoot. Sporting Martinus antwoordde binnen 5 minuten maar hun gelijkmaker werd vanwege hands afgekeurd. AFC zette aan en na weer een goede aanval maakte Joshua zijn hattrick vol: 3-1.

Opgeven was er niet bij voor onze tegenstander en ze dwongen ons met de rug tegen de muur. En na de zoveelste corner die met hun lange mannen veel gevaar voor ons doel opleverden kwam de bal uit de kluts tegen een arm en ging op de stip: 3-2 met nog een kwartier te gaan. De goal kon aan beide kanten vallen want het spel golfde op en neer. Zowel Felix als Niels waren dichtbij de 4e treffer waarmee de wedstrijd op slot zou gaan maar hij viel niet. 

En aan de andere kant hield onze keeper Olivier met een paar schitterende reddingen Sp. Martinus van de gelijkmaker af. Mooie overwinning na een echte wedstrijd, met compliment aan de scheidsrechter die beide ploegen lekker liet voetballen.

Wie deden het: Olivier, Teun, Demian (25e min. door Dylan), Daniel, Robenson,Josh ( 48e min. door Milan), Massin, Stefan, Joshua ( 3 maal; Man-of-the-Match), Max ( 48e min. door Niels), Emiel ( 35e min. door Felix). Op de bank Jesse(res.keeper) en de geblesseerde Benjamin.

Volgende week zondag 10 dec. de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft, uit bij VVA/Spartaan, aanvang 09.30 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site