Nieuws - Abcoude te sterk voor gehavend AFC. - JO15-1

26 november 2017

Met maar 1 wissel ( dank aan Guy , Zon O15-2, die daarna nog met zijn eigen team een kompetitiewedstrijd moest spelen ) en 1 reservekeeper, wisten we dat het een zware klus zou worden vandaag.

De opening was voor Abcoude die direct druk gingen zetten en een paar keer gevaarlijk doorkwamen. De 1-0 viel al snel, enigszins gelukkig omdat de bal van richting werd veranderd en Jesse er daardoor niet meer goed bij kon. De 2-0 bleef  uit en halverwege de eerste helft nam AFC het initiatief over. En we kregen een paar goede mogelijkheden om een goal te maken. Maar het vizier stond niet op scherp....

Abcoude kwam nauwelijks meer aan aanvallen toe en vlak voor rust viel de 1-1, nadat hun keeper de bal leek te klemmen maar toch weer losliet en de doorgelopen Joshua binnenschoot. Geluk moet je afdwingen !

Na rust kreeg toch Abcoude weer de overhand en na een kwartier viel de 2-1 omdat de rugdekking bij ons niet aanwezig was. Wij kwamen nu bijna niet meer voor hun goal en de 3-1 viel niet lang erna. Uit een slim genomen corner werd de bal bijzonder fraai in de kruising geschoten. En bijna was het even later 4-1 maar gelukkig voor ons schoof de Abcoude spits de bal net naast.

In de laatste 10 minuten kwam AFC nog dicht bij een treffer, maar de overwinning ging gezien de 2e helft terecht naar Abcoude.

Hopelijk volgende week geen griep/koorts gevallen of blessures want dan komt Sporting Martinus bij ons op bezoek en ook dat is een pittige tegenstander! 

Wie deden het: Jesse, Teun, Demian, Daniel, Robenson, Milan ( 60e min. Olivier), Stefan, Josh, Joshua ( 1 maal), Felix, Max ( Man-of-the-Match; 50e min. Guy). Ziek: Dylan. Blessure, wel op de bank, Benjamin. 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site