Nieuws - Vloeiende eerste helft, haperende tweede.... - JO15-1

19 november 2017

Tegen het 1e jaars Kon HFC team speelden we een uitstekende eerste helft. Met combinaties, crosspasses, steekballen en druk op de bal. En doelpunten, waarbij een paar hele mooie!

Het duurde wel tot de 20e minuut voordat de 1-0 viel, maar die zat er al een tijdje aan te komen. Daniel kopte raak, ondanks de HFC speler die bij de 2e paal stond. En vlak erna was het Josh die ook koppend het net vond:2-0. Daarna brak de Koninklijke een paar keer door waaruit 1 kansvolle situatie voor hen ontstond, maar Olivier was paraat in de korte hoek.

Daarna ging het snel: Max na een mooie aanval, invaller JoJo met een strakke lage schuiver, na een prima assist van Joshua. En weer Josh in een dubbele 1-2 met Dylan en daarna om de keeper heen en een stift over de inglijdende verdediger. En vooruit ook Max maakte nog een mooie op slag van rust.

Na rust had Kon.HFC met een aantal wissels veel meer aandeel in de wedstrijd. Terwijl AFC nu een te laag tempo hanteerde, er te weinig passes aankwamen en we nauwelijks tot doelkansen kwamen. HFC bleef ondanks de achterstand positief voetballen ( waarvoor een kompliment aan dat team), zette nu druk op de bal en wij schakelden niet goed om bij balverlies.

En zij scoorden een fraaie tegen goal: 1-6. Natuurlijk deden ook wij wel het een en ander maar verder dan 1 goal van Joshua kwamen we niet in de 2e helft. Eindstand dus 7-1 en dat is natuurlijk wel een prima resultaat. Volgende week uit naar het Abcoude, aanvang daar 09.45 uur, dus een vroegertje! Deze week verwacht ik wel de hele groep op de beide trainingen want we kunnen aan de bak, reken daar maar op!

Wie deden het: Olivier, Teun, Demian, Daniel ( 1 maal), Stefan, JoJo ( 1 maal; 55e min. door Milan), Dylan ( Man-of-the-Match), Josh ( 2 maal; 35e min. door Robenson), Joshua ( 1 maal), Max( 2 maal), Felix ( 50e min. Ayoub). Ziek: Jesse. Geblesseerd, wel op de bank natuurlijk: Benjamin.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site