Nieuws - De J.J. show vond plaats in Ouderkerk! - JO15-1

12 november 2017

We hebben een ploeg die moeizaam tot scoren komt........kwam......tot vandaag, waar we bijna ons positieve doelsaldo verdubbelden!

Uit bij SV Ouderkerk was het al vroeg in de wedstrijd 0-2 en na 20 minuten 0-3: eerst J(oshua), daarna J(osh) en nogmaals J(oshua). De keeper van Ouderkerk keerde steeds in eerste instantie de schoten , maar in de rebound was AFC heel alert en trefzeker.

Onze sportieve tegenstander deed er alles aan om de wedstrijd te doen kantelen en uit een corner scoorden zij opeens de 1-3. En daarmee kwam Ouderkerk terug in de wedstrijd.

De laatste 10 minuten voor de rust moesten we alle zeilen bijzetten om verder ongeschonden door te komen en hun snelle nr. 11 hield onze laatste linie wel bij de les!  Helaas lieten we, na balverovering op basis van goed doorjagen door o.a. Felix en Max, die bergen werk verzetten,  nog een paar grote mogelijkheden op een 4e treffer liggen. Daarmee hadden we de wedstrijd in het slot kunnen gooien.

In de rust gewaarschuwd om er niet te makkelijk over te denken. Ouderkerk zou van meet af aan erop gaan natuurlijk want ze roken aan de 2-3....

De goden waren ons goed gezind vandaag, want na een fout bij hen was het al na 2 minuten 1-4 via, jawel, wederom J(oshua). En een paar minuten later 1-5 via een slim kopballetje van J(osh) over de uitlopende keeper heen. Bij SV Ouderkerk brak  het verzet na deze "J.J. show" en wij gingen met een goede drive door met aanvallend voetbal.

Dylan scoorde met een mooi afstandschot in de uiterste hoek de 1-6. En na een prachtige aanval via Teun die op volle snelheid doorbrak en de bal zuiver en strak voorzette was het de inkomende Milan, die bij de 2e paal fraai de 1-7 scoorde. En even later dacht Dylan "ik probeer het nog maar een keer" en scoorde de 1-8.

In de laatste 8 minuten kwam reserve keeper Olivier, na de publiekswissel van J(oshua), in de wei.  En vlak voor tijd scoorde hij , na een circusachtige kap-en-draai-actie van Milan, de laatste goal van vandaag: eindstand 1-9. Geweldig gedaan. 

Wie deden het: Jesse, Teun, Daniel, Demian, Robenson, Stefan, Micah ( 35e min. door Dylan: 2 maal), Josh ( 2 maal; 50e min.door Ayoub), Joshua ( Man-of -the-Match; 3 maal; 62e min. door Olivier, 1 maal), Felix, Max ( 35e min. door Milan, 1 maal). Volgende week thuis tegen Kon.HFC, aanvang 11.00 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site