Nieuws - De nul, 3 punten, maar ook een nare blessure... - JO15-1

5 november 2017

Om te beginnen met de blessure: al binnen een kwartier verstapte onze aanvoerder Benjamin zich ongelukkig, verdraaide zijn knie behoorlijk en , na onderzoek door de aanwezige fysiotherapeut van OFC ( waarvoor dank!) ging hij voor onderzoek naar het ziekenhuis . Voorlopig lijkt hij vele weken uitgeschakeld en zit nu thuis met zijn been omhoog in afwachting van een vervolgdiagnose later in de week. Laten we hopen dat het toch nog meevalt....Sterkte !

Dan de wedstrijd. De eerste helft was AFC duidelijk de bovenliggende ploeg. Het meeste balbezit, een aantal uitstekende aanvallen met dito scoringsmogelijkheden. Maar het vizier stond niet goed afgesteld en ook de uitstekende keeper van OFC was een sta in de weg. OFC werd pas in de laatste 5 minuten een paar keer gevaarlijk voor ons doel maar ook onze goalie Olivier was paraat. Ruststand 0-0.

Na de rust kwamen we na een foutje bij OFC achterin via een mooie lob dan toch op voorsprong: 0-1.  OFC toonde veerkracht  en we moesten niet denken dat de pot al gespeeld was. Het spel ging heen en weer, maar AFC met nu Dylan op de plek van Benjamin hield controle over de wedstrijd. Alleen de eindpass was steeds niet goed waardoor er weinig scoringskansen onstonden. Tot wederom Anwar, na eerst een juweel van een pass door Teun,  zijn 2e lob over de keeper in het net legde: 0-2 met nog 10 minuten te spelen. OFC ging toen alles of niets spelen en na een foutje van Olivier was het bijna 1-2, maar hij herstelde , met hulp van Demian, zijn fout en de nul bleef behouden.

In de laatste minuut werd het toen na een klutssituatie in de 16 meter nog 0-3, weer door Anwar die daarmee een zuivere hattrick ( 3 goals in 1 helft!) scoorde: proficiat!

Wie deden het: Olivier, Teun, Benjamin ( 15e min. door Anwar , 3 maal), Demian, Robenson, Stefan, Dylan ( Man-of-the-Match), Ahmet, Josh ( 35e min.  Milan), Joshua, Max ( 35e min. Felix) .  Volgende week uit naar SV Ouderkerk, aanvang 10.00 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site