Nieuws - Zonnige 3 punter! - JO15-1

15 oktober 2017

Vroeg uit de veren, zeker voor DSS dat vanuit Haarlem bij ons op bezoek kwam. Omdat we al om 09.00 uur speelden konden we zonder hinder vanwege de A'dam Marathon op tijd op AFC zijn. Twee voetballende ploegen die er een sportieve wedstrijd van maakten, met aanvallen over en weer.

AFC was in de eerste helft de bovenliggende ploeg met uitstekend combinatie voetbal, opbouw van achteruit, goede aansluiting door het sterke middenveld en met een aantal goede kansen. Het werd na 18 minuten 1-0 door Joshua met een schot dat via de binnenkant paal doeltrof. En 6 minuten later was Max sneller dan de hele Haarlemse achterhoede en schoof mooi de 2-0 binnen. AFC kreeg nog een paar kansen maar de keeper van DSS en de lat voorkwamen dat het 3 of zelfs 4-0 werd.

DSS was een aantal malen gevaarlijk door met name hun corners en vlak voor rust redde Olivier ons door in een 1 op1 situatie de bal te pareren. Klasse keep!

De tweede helft kwam DSS vaker door op onze helft en moesten we er nog een tandje bijzetten om de voorsprong te verdedigen en de aansluitingstreffer te voorkomen.

Het werd even rommelig aan onze kant, mede omdat er iets met een oorbel was en we een periode met een man minder in het veld stonden.Maar in het laatste kwartier hadden wij ook nog een paar keer de kans om de de boel op slot te gooien, maar het bleef 2-0. Mooie overwinning tegen een goede tegenstander.

Wie deden het: Olivier ( de 0! en Man-of-the-Match), Dylan, Daniel, Benjamin, Robenson, Stefan( 45e min. door Josh), Levy, Joshua ( 1 maal), Yves, Felix ( 50e min. door Teun), Max ( 1 maal; 65e min. door Demian). Op de bank nog de geblesseerde Milan en  keeper Jesse.

Volgend weekend geen kompetitie en vrij weekend. Deze week wel lekker trainen, blessures herstellen en dan zondag 29 okt. weer aan de bak,  thuis tegen SV Diemen.

Houdt de site in de gaten ivm met aanvangstijdstip ( kan tot vrijdagmiddag wijzigen!!!) en eventueel ( wit) reserve shirt.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site