Nieuws - Verlies en ook nog file leed....! - JO15-1

8 oktober 2017

Uit voorbij Alkmaar in Oudorp, om 10.00 uur, dus vroeg uit de veren,  met 12 spelers ( 10 fitte en 2 half geblesseerden.....) tegen het sterke Kolping Boys. Hoe zou dat gaan?

AFC startte goed met Josh ( eigenlijk mocht hij maar max. 20 minuten spelen van de fysio) in de basis en de eerste 10 minuten speelden we op hun helft. Dat leverde ook de 0-1 voorsprong op. Na doorkoppen van Felix tikte Joshua via de keeper binnen. Maar binnen een paar minuten werd het met een terechte penalty al 1-1.

Kolping Boys rook bloed en ging , met veel fysiek en ( te) harde tackles, vol aan de bak en drukte ons in de verdediging. Dat leverde hen een aantal corners op die gevaarlijk waren maar gelukkig voor ons , en ook met een aantal goede reddingen door Olivier, bleef het 1-1 tot aan de rust.

Demian was voor rust al aan het hinken , kon niet verder, dus moest de half geblesseerde Milan hem vervangen.  Na 10 minuten leverde weer een corner Kolping Boys de 2-1 voorsprong op. Toch kwam AFC er daarna een aantal keren goed uit en was 2 keer dicht bij de 2-2. Helaas, na een fout van Olivier, kon de 3-1 simpel worden binnengetikt en was de wedstrijd gespeeld. Joshua knalde nog een keer fraai onderkant lat, maar de aansluitingstreffer was ons  niet gegund.

Vlak voor tijd viel de 4-1 en via hun snelle buitenspeler werd in de laatste minuut de eindstand na een prachtig afstandschot op 5-1 bepaald. Terecht verloren maar we bleven als ploeg tot aan het eindsignaal werken voor een beter resultaat en dat is een kompliment voor het team!

Wie deden het: Olivier, Demian( 37e min. Milan), Benjamin, Daniel, Robenson, Stefan, Dylan, Josh, Joshua ( 1 maal), Max, Felix ( Man-of-the-Match). Afwezig  : Teun en Thijs.....(?). 

Volgende week, met hopelijk een wat kompletere ploeg, thuis, wit shirt , om toch 09.00 uur!! (was eerder deze week gewijzigd in 11.00 uur )( was daarvoor ook al  09.00 uur....) tegen koploper DSS.

Ps: vandaag naar Alkmaar heen reden we het in 40 minuten;  terug kwamen we in een giga file terecht (2 tunnels afgesloten )  en deden er 4 uur over; zo'n dag dus......

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site