Nieuws - Spannende wedstrijd levert winst op! - JO15-1

1 oktober 2017

Onze tweede kompetitiewedstrijd was thuis tegen ZSGO/WMS. Het werd, onder leiding van een uitstekende jeugdige scheidsrechter,  een sportieve en spannende wedstrijd tussen twee gelijkwaardige ploegen die alletwee wilden voetballen.

In de eerste helft had AFC iets meer balbezit dan ZSGO, maar de passing was te slordig waardoor er regelmatig balverlies was. Een paar afstandschoten werden goed verwerkt door de ZSGO keeper. Halverwege de helft had hij echter teveel moeite met een pegel van Felix. Joshua reageerde snel en legde de bal voor de goal waar Max binnentikte: 1-0.

Onze tegenstander reageerde goed en via hun snelle buitenspelers kwamen ze een paar keer dreigend door . Vlak voor rust leverde zo'n aanval , na een wat rommelige situatie voor ons doel , de 1-1 op. Rust.

De tweede helft werd er door AFC beter gecombineerd en ook kwamen we beter door op de vleugels. We kregen een paar "bijna" kansen, maar de wedstrijd leek op een gelijkspel uit te lopen.

Tot 10 minuten voor tijd een fraaie pass van Daniel bij Joshua terecht kwam, die zijn tegenstander verschalkte en uit de draai strak en laag inschoot: 2-1. Ondanks een aandringend ZSGO hielden we stand en  de eerste 3 punten zijn binnen.

Wie deden het: Jesse, Demian, Daniel, Benjamin, Robenson, Stefan, Dylan, Joshua ( 1 maal, Man-of-the-Match), Milan ( 35e min. Didier), Felix, Max ( 1 maal, 60e min. Olivier). Op de bank de geblesseerden: Teun, Josh.

Volgende week uit naar Kolping Boys ( Alkmaar), aanvang wedstrijd 10.00 uur, dus op tijd naar bed en vroeg op!!

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site