Nieuws - Eerste kompetitiewedstrijd verloren. - JO15-1

25 september 2017

Uit bij SC Buitenveldert konden we aan de bak voor onze eerste kompetitiewedstrijd. Drie van de vier  geblesseerden hadden deze week weer voorzichtig meegetraind en waren inzetbaar, zodat we met assistentie van Guy, voldoende wissels hadden.

De eerste helft was duidelijk voor Buitenveldert. Wij kwamen steeds te laat en als we de bal hadden waren we die te snel weer kwijt aan onze felle tegenstander. Na 10 minuten viel de 1-0 toen we de bal ipv van op te ruimen netjes neerlegden voor hun doelpuntenmaker, ex AFC-er Dean, die wel raad wist met dit kado. En niet lang daarna werden we eenvoudig op snelheid geklopt, de man met de bal werd niet opgezocht, balletje teruggelegd vanaf de achterlijn en binnengeschoven: 2-0.

Dat was niet het spelverloop waarop je hoopt natuurlijk maar gezien het spelbeeld verdiend voor Buitenveldert. De al licht geblesseerde Josh moest met een nieuwe blessure helaas uitvallen.  AFC probeerde het wel maar het tempo lag te laag en we konden tegen hun verdediging geen potten breken.

Buitenveldert knalde vlak voor rust ook nog de 3-0 binnen en had zelfs de 4-0 voor het inkoppen...... Gelukkig ging die naast.

Na rust een geheel ander beeld.

Wij waren nu wel fel, zochten en wonnen duels, speelden betere combinaties en Buitenveldert kwam slechts sporadisch op onze helft. Zij hoefden natuurlijk niet want ze verdedigden gewoon die 3-0 voorsprong. Maar wij hadden in de rust afgesproken om zo snel mogelijk de 1-3 te maken om terug in de wedstrijd te komen.

En we kregen kansen, een aantal goede schoten, maar hun keeper hield zijn doel schoon. Pas een kwartier voor tijd scoorden we de verdiende tegentreffer . Maar we gingen door om wie weet toch nog een punt te halen.  Buitenveldert hield stand en de eindstand was dus 3-1. Jammer voor ons maar laat het een goede les zijn: scherp beginnen en dat 2 helften volhouden!

Wie deden het: Olivier, Teun, Demian, Benjamin, Ayoub (35e min. Robenson), Stefan (50e min. Milan), Daniel, Josh ( 25e min. Joshua 1 maal), Thijs ( Man-of-the-Match), Guy ( 35e min. Felix), Max, Jesse ( na onze wedstrijd keeper bij de O15-2). 

 

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site